Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ptice na grani znaju da zatvaraju i kaznjavaju male radnje granapcice koji ionako jedva sastavljaju kraj sa krajem!!bolje je da radnik radi na crno nego da nikako ne radi sa ovolikim nametima!!otidite u restorane sa muzikom velike centre ,malo kod pjevaca koji za noc zarade i po 20 hiljada km!!!sto ne odete u avaz ili ove jace firme,ne smijete da ne dobijete po nosu!!lahko je granapdziju uhvatiti u sitnom prekrsaju i udariti po usima pogovotovo ma mjestima gdje ionako mastaju da im udu dvije musterije odjednom!!ova drzava je ko superhik stiti velike i bogate a zlostavlja male i sirotinju!
ugostitetljski objekti koji imaju 150-200 KM za citav dan dobiju kazne po 3-4 000 KM, a ovi sto milione okrecu i ne daju marke drzavi, njima se ne smije u opste uci u firme, jadne li nam drzave...
a kuca vidjelice??
Vidjelica je trenutačno obuzeta prodajom svijetleće farbe,kažu posla jbga
Ne se sekirati se vi u Sarajevu odmah nakon inspekcije prostori su opet otvoreni. a pečate smo nabavili neka se nađu.
aiiii zatvoreno mi "zmajevo gnijezdo"
Svaka im čast neka rade svoj posao,ali će opet najviše nastradati oni koji rade regularno,jer ovi doslovice traže dlaku u jajetu
Sad se sjetili kada je prosla turisticka sezona... U Neumu ne mozes dobiti fiskalni racun za lijeka,, npr Villa Ankora
Sve je ovo djaba, sitno je to, mnogo vise posla bi oni imali da se neko nadje pametan, pa krenut sve redom i da se ne gleda ko je i sta je!
Podržavam akciju Poreske, a koliko vidimo MOS je počeo aktivnije da kontroliše objekte. MOS (mahalska obavješajna služba)
hajd sve...al "Nafaku" zamandaliti....ccc....
wtf je nafaka????
Cemu se vi radujete i sta podrzavate????Treba i ta drzava od neceg da zivi....vidi svi ljuti a svi glasali za ove sto vas uvalise u sva ta sranja iz kojih ne mozete da se iskoprcate!!! I ove sto regularno zaposle ne placaju im penziono i socialno...mojoj rodici je 7gd.ne upisanog staza.Sta je vama??? Kako da izganja, od koga da trazi pomoc???
Sad ce Herzegovci traziti treci entitet!!!! Ugrozeni i niko ih nevoli svi su protiv njih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kosmije u kafane ući da im se 3 glave zamota meso i ćao znamo i za ćevabđinice koje su trebale biti zatvorene jake ćevabđinice al se dalo inspekciji žalosna je ova država
čuj slatki butik frajer uzima stroge pare vazda pun i ovaj u ferhadiji jbote glavna ulica na crno
a ći gospe ja kriminalaca
Znači muslimani mrze Međugorje a dolaze po porez..toliko o njima
Kažu gospa počela striptiz izvoditi,raja počela masovno dolaziti u kuću vidjelice da gleda gospu. :D :D
kad se Muamed pojavio na karikaturama, balyje pocele kenjat
a jesi pametan *** ti onaj muhamed usrani mater posred usta balavih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)