Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedi BUREK.. ko te tjera da jedeš sitnicu....
Zanimljiva bi bila analiza zašto je kod nas gorivo ko u EU i šta sve plačamo u litri goriva.....Hajmo novinari malo istražite...
Poskupe sirnicu,sira duplo manje stavljaju
kome je sirnica skupa , neka jede burek
pa bar to ima logican odgovor :zbog rata u Ukrajini ,navodno tamo se proizvode pite i transport pite zbog ovolike cijene goriva je drasticno poskupio sto ima za posljedicu cijenu sirnice kakvu imamo ..
A gdje je struja , grijanje,gorivo koje je poskupilo 100 posto...a penzije i plate 5 posto dignute u navedenom periodu...Jadan narod sta drugo reci.
Neka jedu kolace ako nemaju za sirnicu
Mi smo obične ovce,zato nam uzimajtee novce.
Kakva je ovo pita, ista čarapa?
Kod nas nije poskupila samo nema sira u njoj
Birali ste vlast i izabrali, sada žanjete.
Niko ne govori da su pekarski proizvodi vec bili skupi, prije poskupljenja. Kifle bile 30-40 feninga, lepina 0,50km, hljeb 1,2km. Kifla sa hrenovkom 1km. A u svim tim proizvodima najmanje brasna. Natrpaju aditiva da tijesto naraste 5 puta vise od normalnog. A posebna prica je prodas 10 artikala preko kase a 90 mimo kase. Prijasnje cijene su bile daleko od normalnog, a ovo danas im ne upala kasika u med.
eto sve znas kako ide ,zalozi damu i nek i tebi upadne kasika u med
i kaže inflacija 15%, neka nam kad smo ovcice
preći ćemo na kupusnjaču....
Pod hitno treba zailustavti rusku agresiju, ode cijena pita, tena, šahtova, prase i kelerabe za jos 300%
Zadatak za 5 razred osnovne