Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za pohvalu je sto se vrsi kontrola.samo se pitam gdje ce završiti ove naranče.navi ce trziste svoje to je sigurno
Idu u premium srpsku la vitu
U Federaciji nažalost, u Bingu najvjerovatnije
Sta se sve prodaje i jede u BiH, nije ni cudo sto toliko oboljelih od raznih tumora i kojekakvih bolesti ima. Jos na to zrak zagadjen, cigara, kafa otrovna, The End!
žalosno je da većina ove neispravne hrane se otkrije putem kontrola hrane iz RS,a. Ovi naši u FBiH su obične gnjide koje samo traže veće plate I ne rade ništa.
Daj ih meni...izgledaju super...
Ma mogu u Federaciju prodat u pola cijene, kod nas niko ništa ne provjerava...
Ispade fitosanitarna inspekcija k'o u Australiji. Koliko toga prođe a da se ne skonta... Nego, kad vidim police sa voćem u našim supermarketima, pa pogledam LIDL u Njemačkoj, skontam da nam uvaljuju smeće
Bacio paradajz u januaru, nevalja ni za kuhanje. U BH policama pola robe iz srbije. Ko ce znati sta nam se sve ne uvaljuje. Ko ce u ovom haosu gdje se politicari stalno prepucavaju ko je veci lopov da se ista uradi kako treba. Zato, narode, naci svoju bascu, dobro sjeme, balkoni. U kanti od 20 litara mozes u zavisnosti od sjemena dobiti par kila paradajza, socnog i ukusnog. A salatu mozes u plasticnu od povlake i zimi, licno-neprskano!
Dobra vijest , barem neko da kontrolise sta jedemo
Ljudi ja volim ove vocke ali kada ih jedem, em proliv dobijem, em se napusem ko balon, fakat nije zdravo, a bajagi voce, vitamini, ovo ono
Garant će završiti kod nas... Sniženje 40% ko halva...
Ovi citrusi ce zavrsiti na unistavanju / pijaci Heco… Kad je zadnji put objavljen rezultat pregleda bilo kakve hrane koja se prodaje u FBiH.
Baš tako... i ovo će nažalost završit u Bingu
Rakija od narandzi extra.
Eto čisto "nako" me baš interesuje da li je ikada ijedna inspekcija zadnjih 20 godina zabranila uvoz nekog voća ili povrća u BIH?! Da li neko to pouzdano zna? Naime, pročitah nedavno na više mjesta da zločinačka globalistička kabala NAMJERNO želi izazvati nestašice hrane širom svijeta, i da podmazuju gdje treba da se prave lažni izvještaji o kobajagi štetnim sastojcima i tako izbacuju određene namirnice iz prodaje. Sve što se sada dešava je krajnje prljavo i zlo!
Kad jedem mandarine mnogo mi se prdi...to je znak da ne valja
uvalili im grci bratski
Nek ima brašna a narandži ne mora bit.Zaboli me za narandže.