Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vijest pozitivna do kraja
Eh ovo je odlicna vijest.Bravo
Opet petljanija i laz. Strane investicije 386 miliona km od toga 380 na Dzamije i islamske centre gdje nema ko klanjat. Imal ijedna investicija u tvornicu da se ljudi zaposle da rade? Nema to nama ne treba trebaju dzamije crkve objekti odakle ce vjerski predstavnici usmjeravat ovce u koji tor da idu.
ciste gluposti...od tih 400 miliona stranih investicija 350 miliona je ulozeno u strane banke da daju narodu kredite po 6-7% kamate...i banke su strane investicije....
Naše guzonje iznesu pare napolje, registruju tamo firmu i onda kao stranci ovde investiraju... Je li i subvencije da platimo, poreske olakšice da damo?
Laiku da se prevede: kao da vam je plata u Julu iznosila 550.KM a sada 55,01.KM
386 mil. od toga 380 na mito...
pozitivna vijest i odmah nema nijednog komentara, tako je to, daj ti nama nešto negativno pa da seremo 1000 komentara
Lijepo bi bilo kada bi i naveli imena konkretnih investitora, a ne gađali se se ciframa. Nadam se da to nisu investitori tašna-mašna poput Buroj ili onog imaginarnog bogataša F. Kola što je do jučer prodavao trenerke Lescon po Pijacama a danas kao gradi Hilton u centru Sarajeva.