Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željeznice nigdje nisu u plusu jer ih pojedoše mafijaši iz kamionskog transporta. Za ove prostore jedini spas je povezivanje modernom brzom željeznicom koja bio manjim dijelom prevozila putnike a većim terete. Nakon 2. svjetskog rata Japan je bio u rasulu i nisu imali ništa i odlučili su da prvi korak bude razvoj modernog voza sa popratnom željezničkom strukturom pa evo pogledajte ih danas. Samo zdrav razum na ovim prostorima baš i niej zdrav.
Spas je u skupljoj registraciji za vozila i kamione, otpuštanju radnika iz Željeznica, spriječavanju pljačke od konduktera do direktora i uprave. Al od toga ništa, tako da će vlada FBIH dati garancije kao i do sada.
od toga je 6.000.000 za TE Tuzla !!
Najveci klijenti ZFBIH su: - Aluminij Mostar - Zeljezara Zenica - Arcelor Mittal Prijedor - Naftni terminali Federacije Sarajevo - Birac Zvornik Kakva crna TE Tuzla?
Pozvani smo na sastank trilaterale u Beogradu na kojem se sastaje 180 stranaca,biznismena bankara.. i Bošnjačkog predstavnika da dodje,ali taj neć izgleda ići iako Trilaterala sad kaže "Manje demokratije više autoriteta države " pa mi ništa nije jasno što Bakir Izetbegović ne ide,a željeznice bi da rade.