Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla gigant sto se tice Wizz air izgleda. Ovo sve ostalo od gradova propali pokusaji.
Pa nije Banjaluka propast. Prebaciće 350000 putnika ove godine. Mostar je sramota. To treba prestati finansirati.
Kako je krenulo Sarajevski aerodrom uskoro dolazi na nivo Mostarskog
I taj let u London je bio skoro bespotreban, imajuci u vidu da građanima BiH treba viza za UK. Niskobudžetni let nije potreban onima koji zadovoljavaju uslove dobijanja vize ;) Sve u svemu, ukinite vize za UK, pa uvodite jeftine letove, ovako nema smisla...
Neka smanje cijenu usluge za aviokompanije pa ce imati posla. Jednom prilikom sam slusao bivseg UK ambasadora kako kaze da je sarajevski aerodrom skuplji od Londonskog aerodroma.
Prebacuju sve na bihacki sada 🤣
kod mene otac u bosni Radio 5 godina 9 sati dnevno 6 puta u sedmici bez ijednog dana godisnjeg. dobrodosli u Bosnu I Hercegovinu
habibi kam tu dubai, ne moš više nigdje drugo i da hoćeš 😂
Neće li malo srediti ono ruglo. Ulaziš na aerodrom one rampe ko u prahistorijskim garažama tržnog centra. Bruka. A ima prednosti u odnosu na Sarajevo,od magle,planina,pa i položaja,ipak je Tuzlanski kanton najveći,Srbija je blizu..
wizz air ti nudi jeftine letove u skoro sve evropske metropole, ali izgleda ovim debilima iz sarajeva pase jedino arapski poluotok tu su redovni letovi, i to moras one jebene arape puskom tjerat u avion da idu, pola letova propuste. gledam fraera prica na viber sa nekim debilom svojim, prozivaju ga na spiker da se ukrca, nista on ne haje
Ajerodrom Srarajevo.
Hebo vam Abu Dabi staru
Ovakva kompanija ni ne treba da leti! Ko je letio zna kakvo je njesra
Cuj Abu Dabi ??? Ma treba ih skroz dislocirati iz Sarajeva.
Ma ja, dugo je i trajala direktna veza sa Londonom.
To sam vam odmah rekao da neće uspjeti ta linija za VB dok se vize ne ukinu
Velika greška menadžmenta Aerodroma Sarajevo. Za tržišta poput V. Britanije gdje nema značajnije naše dijaspore isplativo je ukinuti sve takse za kompaniju i ako treba plačat let putnicima. Desetine hiljada bi dolazile svake god i potrošile po 500 eura min.
Kako mislis nema znacanije dijaspore u V Britaniji? Sta je definicija znacajnijeg? Ko je prema tebi tebi najznacajniji dijasporas? :)