Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onlinerad.webs.com Zaradite od kuce,zaradite dok surfate, na ovom sajtu naci cete detaljn a upustva za rad na 2 ptc sajta,koja provjereno plaćaju.otvori se račun na banci i primate isplate,POTREBNO JE ZNATI ENGLESKI(osnovno) na sajtu se zaradjuje klikanjem reklama i radom na mini jobsima,Sajt ne trazi nikakva Ulaganja,i nista vas ne kosta da probate,sve detaljne informacije.video upustva za rad na 4 sajta koja provjereno plaćaju mozete naći na ovom sajtu,najbolji dokaz uspješnosti samog sajta su HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH prostora,na sajtu cete naci dokaze mojih isplata za sve nevjerne tome(a nikad nisam ulozila nista osim upornosti) a onima koje moje poruke ometaju na neki nacin se stvarno izvinjavam,namjenjene su osobama koje zele da naprave neki dodatni prihod preko neta detaljna Uputstva na onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com
Da li prevoze u smjeru od Tuzle prema vani besplatno?Humanitarno se prijavljujem da bjezim iz ove vukojebine od zemlje,u svakom smislu.
Može isključivo preko organizacije, savjetujem da se javiš nevladinom udruženju za "Prebacivanje zguza na guz" čujem da oni rade u tom sektoru.
respect za wizz
Samo da vam zahvalim na lijepoj usluzi i zelim i molimo da otvorite liniju u Luxseburg hvala dobro nam dosli vidis imi bi se prkljucili u akciju rado ali nemozemo jer daleko ste od nas pa zato non stop molimo danam dodete ali nazalost moramo da cekamo pozdrav od srca sretno .
Pitanje za ove iz Wizzair-a: Ima li kakva relacija da me odbacite i da se ne vracam, znaci samo jednosmjerna mi treba. Povratnu kad se steknu uslozi za normalan zivot ovdje, cu kunem vam se od vas da kupim.
ima: u mezar
JEL OVO LATIF ONAJ GORE STO SPIJUNA GLUMI I STO PUNI SVOJE MAGACINE ROBOM DONACIJA!!! https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/581659_673875589294971_210386142_n.jpg Zlatan Latifović http://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Lazni-njemacki-spijun-izvarao-cak-i-policiju-3193.html https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/10409400_624797280931878_8640390488691850631_n.jpg TORNJAK OPET AAAAAAAAAA
Ne mogu da vjerujem sinoc citam na facebook objavljeni dokumenti kako je Nikšic u februaru ove godine potpisao da se sredstava namjenjena za spašavanje i zaštitu od prirodnih katastrofa ukupno skoro 40 miliona prebaci na njihove tekuće potrebe?? Jel ovo istina? Evo link https://www.facebook.com/ostavkeodmah?hc_location=timeline imaju fotografije Odluka sa Nikšićevim potpisom na dnu!
Pa nece na tvoj racun prebaciti... zasto nebi kada mu se moze...
logicno da nece na moj, ali s tim novcem se mogla sprijeciti ili ublaziti katastrofa koja je nastala
PRIKAŽI ODGOVORE (2)