Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine bude vijest: Naplata PDV iznad ocekivanog, prihodi veci za 500 miliona KM. Kad bi samo ove "viskove" ulagali u auto-ceste izgledali bi ko Njemacka! Ljudi u Bosni i Hercegovini moraju da znaju da novca ima u Bosni. Ima ga mnogo, samo ne dolazi do sirotinje, nego ga guta administracija!
Ovog gušterolikog sisavca treba poslati u matičnu zemlju skupa sa njegovim analizama.
nama je najbolje da osnažimo turizam u bih.malo nas je a potencijal za turizam ogroman.sad je ljeto kad dođu u bosnu posljedni im euro i dolar ,uzmite. pa nek od svojih lihvara traže pare kad se vrate kućama.
istrosena kanta , da je valjo ne bi ga nama poslali
mrs u pm
Izvoz cega? Krvi zrnaca izvoz radne snage se povecalo.
Serem se usta onome ko ima bilo sta da kaze lose ovdje i onome ko ne voli Bosnu i Hercegovinu i ne smatra je svojom drzavom a zivi u njoj, ima licnu kartu u njoj, dise zrak u njoj itd itd.
Takvima kao ti ja bih zabranio pristup computeru .
@salca A ovim putem se na tebe jos vise serem jer si se pronasao u prethodnom komentaru.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BUDIMO REALNI: U budžetskim institucijama Bosne je 'plata' lažan pojam. Pravi opis bi glasio 'skupocjena socjalna pomoć.'
kad biste još malo pustili potušili bi pola vaših proizvoda, al nećete vi, dajte malo po malo kako vama banditima ćefne
jos je to sve tanko, al hvala Bogu da raste izvoz da se koliko toliko balansira sa uvozom. ajde nemojte biti previse pesimisti, od pesimizma se niko hljeba najeo nije
BiH povećala izvoz stanovništva
Ova tkz medunarodna zajednica na celu s EU nam samo zabacuje mamac. Nema nista dok sami ne potegnemo, proizvedemo, osmislimo, izumimo....ovako smo ko neka Africka zemlja gdje bogati Evropljani dolaze da prodaju plemenima svoju "civilizaciju" tj vatrenu vodu upakovanu u imperijalizam
Hajde ti fino na fuka i neko drugi ce to sve za tebe ..ukljuci mozak .
Boze sacuvaj, pa ovo ko ono "DOBRO VAM JE" a ovceonda sa vremenom pocnu "DOBRO NAM JE"
https://pbs.twimg.com/media/ByFfiBcCQAEA7gu.jpg
Sta li ovaj derpas sere po bih opet...
akcizeeeeeee hocemooooo
Više izvoza, više radnih mjesta ali samo ako su privatne firme. Ako je Elektroprivreda ili druge državno stranačke firme onda to ništa ne znači.
reptilčina... vampirčina