Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo normalna država on bi ležao u zatvoru za onaj urbicid od tibre
@zny Nova vlada ekspresno nastavlja sa starim običajima.
@zny Treba bjezati iz ove drzave od nepravde sta nam cine oni na vlasti. Za saku maraka unistavaju Sarajevo. Stup su unistili sad dolaze na red ostali dijelovi Sarajeva. Ovu dozvolu su vjerovatno dobili za vrijeme Najbolje Vlade ikada.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Najvaznije je blatiti i hvatati se zelene povrsine koju niko ne koristi vec su svi u trznim centrima. Dok su pomenite zelene povraine pune otpadaka. Lijepo je vidjeti grad sa novoizgradjenim zgradama jer smo mi drustvo koje se jos uvijek preko 20 godina hvata da smo izasli iz rata i to nam je opravdanje za dosta toga sto nismo uradili i u ovom gradu. Tako da pomenuti neboder ce pruziti gradajnima sve sto im treba pa izmedju ostalog i korpu za otpadke da ne bacate smece ispred “nebodera”
Skupština Kantona Sarajevo usvojila u novembru 2019. godine Prijedlog odluke o davanju saglasnosti za potpisivanje ugovora o kupoprodaji zemljišta putem neposredne pogodbe između Zavoda za izgradnju Kantona Sarajevo i Elvira Imamovića u svrhu oblikovanja građevinske parcele.
hvala nasoj vladi i konakovicu na celu pokazali kako se brinu za gradjanje i cist grad
I da je Opcina Centar prodala zemljiste koje ima u svo.posjedu ko smo to mi da krojimo politiku nad politikama?!Smijesna i davno ispricana prica pokusaja sabotaze,koji je samo jos jedan pokusaj.
Odavno je vec ispricana prica da su mediji poput depoa,zurnala i ostalih ublehaskih novina,tekstovi koji se pisu pod palicom i naredbom sitnih stranaka i partija koje pokusavaju da ocrne pravu i istinsku borbu,trud i rad covjeka poput trenutnog nacelnika opcine Centar!Ovo cete jos dugo da gledate,pa dobro ucite kako se posao radi!Poy
Protiv promjena na bolje i pretvaranje grada Sarajeva u turisticki dragulj,jedino mogu biti ove pridoslice iz okolnih sela,selendri,sokaka,coskova koji dalje od brvnare i stale niti znaju niti vide niti poznaju!Pametnom dosta!Hoce me to neko ubijediti da Dubai,Malezija,Istanbul i slicni gradovi lose izgledaju i nisu trend u svijetu!!!
Odavno je vec ispricana prica da vam je opcina Centar trn u oku i da sve sto se desava u njoj pokusavate sabotirati i zaustaviti sto zalbama,sto tuzbama,sto gradanskim inicijativama i sta na kraju,sve to izgubite pa jos i placate parnicne postupke.Pustite ljude neka svoj posao rade ima neko iznad svih nas ko ce brinuti o nasim dobrim i losim koracima,nasim porodicama vratiti i tako dalje i taki blize.
Nije problem zgrada na podrucju Novog Sarajeva problem je neboder na podrucnu Centra.PROVIDNO
Koji je ovo neboder sto su najavili da ce se graditi u zadnjih ne godinu, ne mjesec, nego 10 dana, treci, cetvrti?
Jasno je kao dan da je ovo pocetak pogane borbe za funkciju nacelnika opcine Centar pa im smeta svaki potez koji Opcina uradi i samo znaju negativne bodove dati!Gdje su vam pohvale za stipendije,za socijalna davanja,za jednokratne pomoci,za vantjelesne oplodnje,za pomoc porodicama,za rekonstrukciju cesta,za nova djecija igralista...Gdje su vam pozitivni bodovi!?!
Jel de odete u Beograd,Bec,Zagreb i ko zna gdje predete granicu izvan BiH i sve vam je tamo super cool prejako.Sve slikate,sve kacite na storye,prodajete se za jeftino a problem je kada se u Sarajevu treba izgraditi nesto sto ce obiljeziti grad,osvijetliti ga i uzdignuti u nebo!Raju nikad ne treba pitati za misljenje-samo strucnjake treba konsultovati i to je to!
UUUUU ala SDPu,Nasoj strankci,Narodu i pravdi smeta 788 kvadrata Opcine Centar!NE SMETA VAM KADA SU VAM BIVSI CELNICI POKUPOVALI BUDZETSKIM NOVCEM IMANJA RECIMO NA MRKOVICIMA ILI U HRVATSKOJ A?Smijesni ste jer mi ISTINU ZNAMO a istina je NEDZAD AJNADZIC!
UUUUU ala SDPu,Nasoj strankci,Narodu i pravdi smeta 788 kvadrata Opcine Centar!NE SMETA VAM KADA SU VAM BIVSI CELNICI POKUPOVALI BUDZETSKIM NOVCEM IMANJA RECIMO NA MRKOVICIMA ILI U HRVATSKOJ A?Smijesni ste jer mi ISTINU ZNAMO a istina je NEDZAD AJNADZIC!
Kako volim kad vas opcina Centar u par rijeci demantuje i po..pis.a vam se na sve bljuvotine!Citiram:U skladu sa članom 363. stav 3. Zakona o stvarnim pravima i člana 33. Odluke o građevinskom zemljištu Općine Centar Sarajevo većinski vlasnik u skladu sa zakonom ima mogućnost kupovine zemljišta neposrednom pogodbom radi oblikovanja građevinske parcele.KRAJ,TACKA,UPS,NEMA VAS,NE POSTOJITE NARODU I PRAVDI HAHAHA
Ma dajte jasno je ovdje kao dan da Opcina Centar nije th uraditi niti jedan posto od onoga sta joj sve pokusavaju natovariti na leda jer gle cuda IZBORNA JE GODINA pa ovim sto gube i ne mogu prihvatiti poraz vec drugi put pa smetaju sami sebi Ha Ha Ha
Ja citam i ne vjerujem!Kakva su vam to razmisljanja i otpori da apsolutno za sve sto se planira uraditi u Sarajevu a posebice na podrucju opcine Centar,redovno pratite,pod lupom analizirate i da ne kazem se.r.e.te o svemu!Eto trebali smo kao glavni grad jedne drzave ostati kasaba sa trosnim kucama koje su od pecene opeke i sa drvenom stolarijom jer toboze gdjee cete stavljati PVC to je kancerogeno a?!