Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pojma ti nemaš ili nećeš da imaš, al nastavi tako i uskoro ćeš se utopit najprije u govnima tih koje si okupijo, a onda i u svojim. gdje vam je sad mala privreda? pravilo br.1: samostalni poduzetnici i subjekti do 5 ili 15 radnika moraju biti oslobođeni svih dažbina: svih. pravilo br.2: kad su u pitanju veliki ti trebaju biti oderani do granične profitabilnosti, naročito trgovina, osim proizvodnih koje treba i subvencionirati ako treba. pravilo br. 3: prva dva pravila.
Forto laže, on ni na koji način ne može rasteretiti privredni sektor jer je na čelu parazitske pijavice koja isti crpi da bi preživjela. To bi bilo isto da se krpelj ili komarac dobrovoljno odreknu pijenja krvi domaćina.
Skenderagić...drug,komunista,borac za radnika i socijalnu pravdu...al' kad bi se zayebavali...prije bi se reklo,mutan k'o Miljacka u proljeće...a nikad u vlasti,kao i stranka mu,uglavnom...opozicija i lov u mutnom.
Pa ako su im visoki nameti, neka otvore firme u Njemackoj, tamo je svakako bolji ambijent za poslovanje, ali bojim se da oni nisu dobri menadzeri da se bore sa konkurencijom.To njih ovdje drzi patriotizam
Svaka cast, upravo tako.