Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli kad neki Njemac ili Amerikanac čuje da nam je minimalac 200 eura
Pa ti nisi Nijemac ili Amerikanac, nego lijeni Bosanac.
A cijene osnovnih životnih potrepština iste kao kod njih, ljudi se ibrete
GDJE SU SMANJENJA VAŠIH PLATA, UKIDANJE NAKNADA ZA UO I NO, SMANJIVANJE FINANSIRANJA POLITIČKIH PARTIJA??? SAMO POGLEDAJTE NPR VISINU PLATA U TRŽNICE-PIJACE !!! FUUUUJ SDA-SBB-DF MAFIJA!!!
Sta da ne potpisujem dobio otkaz odjavljen zbog trenetne situacije i sad biro,a vi tek sad givorite nemojte potpisivati nista.Neke firme odjevile komplet radnike 2 dan znaci 17marta i u sta mi spadamo sada.Jebem vam struku vasu i ko vas postavi sa radite.
Sutra cu donijeti odluku a pozivam I sve poduzetnike da potpiso odluke o otkazima pa neka ih zaposli. Zavlace nas kostatno. Trebalo je prije 2 mjeseca donijeti odluke.
Ja sam odgovorna osoba I Nisam diretno pogodjen mjerama Ali indirektno na 1000 Nadine sam pogodjen. Ocito je sredio ispit iz ekonomije.
Ovaj kreten ne zna sta prica neka preuzme odgovornost neka naredi radnicima da koji nisu obuhvacenjim mjerama da dolaze na posao A GRADSKI PREVOZ NE RADI.
Svaka čast! Svaki novac koji služi kao pomoć je odličan u ovom trenutku. Bolje je da se pomogne i ovako firmama nego nikako. Svaka čast!
Bravo, svaka čast
Kako vod okreneš oni u plusu. Šta vi mislite neko budala. Opet je jeftinije otpustiti, pa se vi brinite za radnike.
A sta je sa firmi cijim je klijentima zabranjen rad tako da i one ne rade
Da pojasnim. Barel nafte je 160 litara i kosta 37km ili 23 $.kad to sve saberes i oduzmes 1litar nafte je 23 feninga.ja neznam sta se desava u ovoj zemlji.
Nesto lijepo da se procita u ovom svemu. Mislite i na radnike sto je pohvalno
pojedine hotele pretvoriti u izolatorije i odmah hotelsku radnu snagu angazovati da rade sa bolesnicima. svakako je sada svakog dana sve više medicinskog osoblja zaraženo.
Bravoo Marioo najbolji premijeru KS.Imate podrsku radnika i privrednika
Bosnje bolje vi gledajte vase dvoriste i kako se boriti sa virusom pusti te vi Republiku Srpsku RS CE se pre ili kasnije izboriti sa ovim problemom a sta ce te vi kad ni testirate niti ista vi u kantonima i dole po hercegovini
e svaka vam dala... vode iz bokala.
dok je levata bice i rolata niko netreba da se vrati tim gazdurinama sto su ih otpustili.ee toje u muci se poznaju junaci.otpusti radnu snagu i kukaj nema posla.