Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino se mi zalimo kada se zakonski uredjuje neka oblast koja je do sada bila neuredjena. Svasta
Prava istina je da kako se bližimo EU općine gradovi i sl. Ne mogu biti u vlasništvu ovih prostora nego se moraju privatizovati. Sad se lovi u mutnom
A o brutalnom ubistvu u sred grada ništa.
Vidi papaka maramice u dzepu k,o da su na svadbi ,a ne sluzbenici,birokrate iliti ko biva poslovni ljudi.Uz par izuzetaka izrazito nesposobna i antipatična vlada.Jebali su Monti Pajton i Nadrealiste.
Kao u Štrosmajerovoj zakup poslovnog prostora nekih 500KM a vlasnik Bosanska pravoslavna crkva. Normalna cijena nije ispod 5-10 hiljada vjerovatno razliku crkva dobija u kešu od zakupaca.
Ovo je najgora vlada ikad.
Ništa vi nemate, sve je to vakufsko, crkveno, jevrejsko, privatno...ali može vam se.
sta je sa zakonom...kako su vlasnici poslovnih prostora dosli do kapitala da kupe poslovne prostore...a pred rat im vanjska hala bila 100 metara od cerpicare u sumi...
Bravo..