Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Placaju milione samo da ne radi i ne ugrozi splitsi i dubrovacki. Vecina hodocasnika je mogla ici u Medjugoje preko mostarskog aerodroma da nije blokade HDZ u interesu Hrvatske. Moj Kordicu, nije problem tenicke ili ekonomske prirode, nego politicke i odbrane interesa Hrvatske na stetu BiH. Mostarski aerodrom je idealna varijanta za alternativu sarajevkom kad je lose vrijeme, ali o tome nece ni da razgovaraju, samo da ne bi proradio.
Nema veze Kordić s vladom HNK.
UZP posla.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj aerodrom služi samo za uhljebljenje 50-60 zaposlenih koji ništa ne rade. Niti šta s njega leti niti građani imaju bilo kakve koristi. Desetina miliona subvencija je ubrizgano sa svih nivoa u NIŠTA. Takva situacija je bila i prije korone. Građani Mostara idu u Tuzlu, Sarajevo ili Split da lete iako im pare idu u ovo bure bez dna. Umjesto da ga ukinu a krivcima sude, oni ubacuju još para poreznih obveznika.
Neka mi neko objasni šta zaposleni tamo rade i za šta primaju platu, evo recimo-DANAS
Ima li neka sluzba u ovoj drzavi da priupita prethodnog direktora Raspudica sta, kako, gdje, i koliko - iliti - dje su pare ????
E moji Mostarci adz je Vas zavalio dobro.Svi to znate a sutite.E pa sutite i dalje i samo molite da vas ne ugase.
Ovoliko prodje kroz sarajevski za dan...e ovako HDZ vodi politiku i poslove...a za proslavu godisnjice aerodroma su dali 250.000 KM, bio je i Novalic na proslavi
Bila je do neki dan taksa na sarajevskom aerodromu kao za razvoj drugih aerodroma u Federaciji. Tuzla je napravila dosta. A Mostar baš ništa. Šta je para otišlo sa sarajevskog aerodroma, a što je i taj aerodrom učinilo manje konkurentnim i privlačnim? A ni 2000 putnika u Mostaru.
To ce hdz i covke za mjesec da pokradu djaba se kupate
Sram Vas bilo idioti nesposobni
Gledam vjesti neki dan i kaze 60 ljudi zaposlenih na aerodromu kojim prodje 2000 (doadao sam kojeg, halal bilo) putnika. Al je zanimljivo da pored medjugorja nemogu privuci veci broj turista i napraviti aranzmane pa da voze ljude i na more poslije.
Ovo su pare samo za plate uhljebima koji su kao zaposleni na aerodromu, a sjede kuci
Mora se pod hitno ovaj aerodrom pokrenit ovo je samo propadanje prostora, para a i vremena kakav je sad
mozda ove godine uspiju izgurati na 3000 putnika
To je budalaština da se narodne budžetske pare daju, a da se letovi sa gostima za Međugorje ugovaraju za Dubrovnik i Split. To je kriminal.
Izdvojila vlada HDZ-SDA da spasi HDZ-ovska radna mjesta i svoje glasove i da može Duduk slijetati kad zatreba i da Zrinjski može polijetati na gostovanja, a i da hrvatski HDZ-ovci tajkuni letati tamo-ovamo. Drugi neko slabo ikad.
a gonite se upm.
Zna se ko pali i zari po aerodromu mostarskom... Ciji je zet dugo bio direktor i ko sve tamo radi i kolike su im plate. Samo sad malo neofirnije zaposljavaju, zaposle nekog SDA glavica a oni iz SDA zaposle nekog njihovog u neko JP ili sluzbu neku koju oni drze
Ako je ovaj potpuno nepotrebni aerodrom dobio 8 miliona, onda je tuzlanski trebao dobiti bar 100 miliona.