Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada FBiH osigurala 50 miliona KM za projekte općina i gradova pod kontrolom HDZa..!?
Vlada uzela kredit l, zaduzila gradjane.
Kad vidim ovog krmka na celu , osjetim potrebu da abdest obnovim...
Abdest i politika ionako ne idu u istu rečenicu.
Ovo "osigurala" mi je jedna od jačih riječi naših političara.
A cesta Tuzla Sarajevo, možel makar marka...
Nametnuta Vlada Federacije.
Ko je nametnuo, stranci? 🤔 Ili glasovi koji su ovu vlast doveli ne vrijede, po nekoj logici?
Ova vlada se sastala u godini više puta nego prethodna za 8 godina. Ova ima kapacitet, a prethodna nije imala. Ova vlada ima poštenog premijera, a prethodna to nije imala.
Sta je mali nepismeni zeleni? Opet ne valja? 50.miliona za opstine ne valja? Jadni jadnica pa vas ce ljubomorai zavist pojesti! Bas ste bijednici!
Ukidanjem Kantona stedimo sest milijardi maraka.
Hoces li sta dati RVI,Niksicu, vidim djelis sakom i kapom drzavnim sisavcima u dug nas ugonis,cujem planiras nam dati 3.3%,sram te bilo,nemoj puno je prebaci to stranki i uhljebima,nas svaki dan zavrsi 20-tak u aleji veterana ,dok cekamo da nam svane.
projekat...nastavak pljacki drzve...