Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaze "cijena aluminijuma je pala na svjetskom trzistu"??? Cijena je bila 2016. US$ 1.450. Na danasnji dan cijena je US$ 2.042 Kako dalje da pričamo moj Premijeru...?
ma ide tom logikom da onaj ko sluše neće provjeravati , a i oni što provjere kasnije će se javiti, a tad njega tu neće biti... lopina stara
ja sad htio napisati cijena iznad medijane i to prije mjesec dana bio dobar 'peak' od dvije sedmice... Nema ovaj lik veze s mozgom
Evo zadatka za Covica, Plenkovica i Kitolizacicu, neka polazu koliko su sposobni i ugrozeni.
Ugasiti govna!Neka im rješava Plenković,Čović i Kolinda,stoka pokvarena,UZP-ovska!
Haha zelena.marva spasava covketa i njegove tajkune ... e moja stookooo za koga ste glasali fuujjjjjj
i swarovski nakit?
to sda i hdz, bravo, vodite narod u propast a mozda i u nestanak, sve je to isto, milosevic i vi
"Vlada FBiH neće dozvoliti zatvaranje fabrike i osigurat ćemo rad tzv. toplog režima, tj. da ne dođe do naglog pada i zaustavljanja rada", zaključio je Novalić. --------------------------------- UPRAVO TO, VLADA TREBA PROGLASITI BANKROT FIRME, PA POSLATI TIMOVE EKSPERATA IZ RENOMIRANIH REVIZORSKIH STRANIH KUCA, DA NAPRAVE PRESJEK STANJA I TROSENJA I DA ONDA SIPA HAPSI.
BAKIR VEC SE PRODAO. VADITI TE GOFNARE SAD IZ DUBOKIH GOFANA, SRAMOTNO. GARANT SU DOGOVORILI DA ELEKTROPRIVREDA BIH, TACNIJE DA TUZLACI KOPAJU PO RUDNICIMA I DA GLUME GLUPOG ALIJU SIROTANOVICA, A DA EP BIH SARAJEVO POKLANJA ALUMINIJUMU MOSTAR BESPLATNO STRUJU, PA CE ONDA OPET POPOVI IZ VECERNJEG LISTA PISATI O "IZETBEGOVICEVOM NADNICARSKOM TRGU U GRUDAMA".
Fadil Stečajni samo zna 'topli rezim' i 'kontorlirani stečaj', ništa drugo za svog mandata nije uspio. Umjesto da novim projektima poveća obrt novca u FBiH on usporava obrt i pokušava pokriti rupe. To nema veze s mozgom. Struju mi proizvodimo, cijena aluminija iznad 5god sr vrijednosti, otvorenih projekata u regionu masa (Hr, Srb, Mgy)... Eto šta je SDA - narod zna k....
Hoće li neko preispitati šta se to dešavalo za vrijeme Brajkovića kad se struja skoro nije ni plačala a dijelile se menadžerske plate, pokloni, 100-ne hiljada Eura otpremnina , putni troškovi, stan od 100 kvadrata za 12000 km u Mostaru pa poslije zamijenjen za isti u Zagrebu, nakon penzionisanja status savjetnika sa 10000 KM mjesečno...itd itd? I kol'ko ih još ima osim Brajkovića dok se nije došlo na 350 miliona duga? Novaliču prodana dušo!
Ja kako se se stalno prebcuje sa gluposti na glupost, sad je alminij, sad je ovo sad je ono, a sve nebitno i niko da neku firmu otvori da nekoga zaposli samo se gluppstima bave
Vjerovatno da njegova cerka dođe do kapitala ove firme. Kome ovaj bude pomagao kraj mu nije takk daleko, a to potvrđuju rezultati njegovog proslog rada. Gorio ko sviejca da Bog da a nemao te ko ugasiti.
Gasi gov na!!!!!
znaci samo tople obroke im podijeliti, topli rezim..
zanimljivo....kad je u pitanju spašavanje njihove (nekadašnje doduše) koke nosilje, onda predstavnici UZPa nemaju problem sa bojkotom.
Nek dodje Vlada RH da ih spasi! Ma jok, kakvi, kud da sad smanjis plate a prosjecna plata u firmi trica, nemoj smanjivati, sve ce to mahniti bosnjo namiriti iz dzepa, dok ti isti koji u prosjeku rade za tri milje ne priznaju predsjednika, kao da mu treba neko priznanje, i mrze i zemlju i vladu i predsjednika i narod. Povrh svega, poturaju nogu ovoj drzavi, blokiraju rad, prijete, blate! Jah, doduse, ne moze Vlada RH danas, oni su zauzeti ovih dana, bave se izborima u BiH!