Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo ona vlada koja je od EU uzela pare za sanaciju posljedica od Covida i građanima podjelila 0 KM?
Pokusavaju pratiti rad Vlade KS, ali ih to nece spasiti u oktobru!!!
Vlasnik hotela kaže prijateljima, hajd rezervišite 5 mjesta.....i nemojte doći.....naplatio 1000 KM a nigdje gosta
jos jedan dobar nacin da operete koji milion
Da su stvarno htjeli promovirati turizam vidjeli bih nacine kako IZGRADITI nesto za BiH neg samo baciti pare u narod kao da je loto, al bolje ista nego nista. Koriste visoka skolovanja za BACANJA para u narod PA KO DOGRABI SEBE. A da svakih 20km glavnijih puteva sa sljedecim parama naprave i urede fina 'skretanja' sa puta kao klupe, wc-je i za svaki zaposle jednu osobu da to odrzava tako kad turisti dodju da imaju izlet tik uz put gdje cisto i uredjeno.
Mnogo loš članak sa mnoštvom bespotrebnih informacija. Nigdje konkretnih informacija kako se prijaviti itd. Samo me nanervira ovaj članak.
Ima li tu kakvih KONKRETNIH INFORMACIJA ? Kako realizirati taj novac, kome se obratiti, pitati, nazvati a vrijeme teče?? I li je to samo TEŠKA LAFINA PREDIZBORNA ?
zar je bilo i prosle godine?
Formula 1 - šah za nargilaše i blente... 🤪+🏎 = 🧠+⬛⬜♟
Kakva li je prevara u pitanju..
Ja ću u Lijepu Njihovu. Ima se, može se. CROROCRO. 🟥⬜🟥⬜🟥⬜
Ovo Fadil za ugrozene, da mogu kupiti drva za zimu.... pameti doći nece nikada...
Jedan kilogram šećera danas u Konzumu 2,35 KM. Cijene hrane divljaju hinjski, polako ali sigurno sve više i više a ono bi na ljetovanje! Ne znam stvarno kome je do lletovanja ili smo mi stvarno bogata nacija a samo šakica nas jedva kraj sa krajem sastavljamo...
Vazi li za gorivo 🤣
Samo dok to krene, bice na carsiji da se za 50 maraka kupi vaucer od 200.
Neće direktor da me pusti na odmor
Pola miliona stranackim medjjima za objave o turistickim mjestima fbih, 5 miliona za odmore u hotelima.. i nakon ovog ljudima je samo bitno kako dobiti vaucer, kakvi glupani
Ne bih da mi džaba daješ!