Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojka i mafijasi, sve pokradose u rekordnom vremenu. Od 300 miliona u plusu Elektroprivreda propade u minus i sad uzmi od naroda
Ovo vam je kraj trojkaši, ovo se ne prašta - udarili ste na opstanak i egzistenciju.
Kakav bolan plus šta prdiš?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dok ste vi iz SDP bili opozicija bili ste strogo protiv povećanja cijene el. energije privredi šta sad bi populisti i demagozi!
hahahahaha, fol sad oni dobri jer ce ograniciti cijene XD
Trenutno se struja proizvodi skuplje nego što se prodaje na domaćem tržištu i zato EP ide u gubitak, jer za razliku od prošle godine nije uspjela prodati dovoljno struje na međunarodnom tržištu da se to iskomenzira. Poskupljenje nam ne gine, pitanje je samo koliko.
a sto nisu uspjeli prodati, neka daju otkaz ljudima koji nisu znali svoj posao da urade i zaposle sposobne ljude
Automatski ce poskupiti komunalne usluge,voda,roba siroke potrosnje.Nisam clan nijedne stranke ali vidim da rapidno i ubrzano nazadujemo.
Hoce li svima ili ce opet biti extra povlastenih kao sto je to Aluminij Amira Kabirija. Oni su do sad harchili nasu struju za bagatelu i izvlacili profit a vi nam prodajete maglu o teskom stanju u rudnicima.
Kakve su vam ovo tvrdnje kada ste nedavno objavili da samu 6 mjeseci EHZHB zatadila 260 000 i hvalii si se sa time.
trojkaši ulica će da radi... samo se igrajte.
to je tako kad se dirketori biraju stranački i uprava nije to šaša to je najozbiljniji državni resurs tu se trebaju dovodit stručnjaci iz svijeta a ne davat zubarima i nastavnicima da budu u upravi suludo.
kazu dok je sda bila na celu EP onaj koji ide u penziju je dobivao 15 milja maraka,kid privatrika dobijes tri hiljade
botovi pokusavaju svaliti sve ovo na trojku ali znamo mi vrlo dobro ko je 30 godina vladao EP i rudnicima hehehe
@mornarr misliš na SDP i Nikšu prije Novalića i SDA? Kad je ono država bila u rasulu? Kad su penzije kasnile (a bile 200KM) ili ogromni minusi, ogromno zaduženje federacije? Ili mislisš na ovo stanje koje je Novalić i SDA ostavila redovne penzije od cca 500KM, ogromne pare na računima, suficit federacije od oko 700miliona,? Smiješni ste komunjare (SDP, NIP, NAŠA STRANKA I CO)
Kad se sjetim koju struju smo rasuli i prosuli prosle godine u novogodisnjim danima. Na bogatom zapadu, krscanskom zapadu su stedjeli na Bozicnim ukrasima i uopste na rasvjeti, a kod nas sijalo i tamo gdje nikad nije. Sjeme vam se zatrlo bagro nesposobna na vlasti!
Opet će narod platiti to povećanje
Jedna Hercegovina puna prostranih predijela gdje bi nekoliko stotina vjetroelektrana riješilo sva pitanja opskrbe električnom energijom i zagađenje je neiskorištena. Namjerno da bi se ovi nepotrebni uhljebi bogatili. Mi smo hrpa mentalno zaostalog naroda
https://putujte.ba/kraj-ere-visokih-cijena-na-aerodromu-sarajevo-da-li-ce-ryanair-ispuniti-svoja-ocekivanja-u-bih/
Samo na ulicu i borba... Il šuti i trpi...