Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J.. te dokle su nas ubili i dokle smo mi došli vijest Vlada ispunila obećanje zelena pijaca ljudi turistivki idu u svemir...
Ovo bi ja napravio za par stotina hiljada.
Mega Structure Bosnia!
Nasi lopovski politicari obecajuuu sto MORAJUUUUU raditi uzassss
Ko je dobar na ovome I koliko
Mon dieu, nisu ovo lopovi iz sda! Malo si pogresio!
Ovo je Imamović pregovarao 2 godine, Vlada realizirala, svaka cast za timski rad! Veliko je ovo za Gorazde koliko god vama malo izgledalo, Bravo Imamovicu i Culovu!!!
Bravo, i ako izgleda mala vijest, za Gorazde je investicija od preko 1M ipak vijest a i za sve nas, da se tamo i nesto radi i popravlja standard. Da nine pijaca uradjena, onda bi vijest bila glavna, kako vlast nista ne radi... hejteri
Čestitke Vladi BPK Goražde na ispunjenju obećanja i ponovnom otvaranju gradske pijace nakon četiri godine. Ovo će sigurno imati pozitivan uticaj na lokalnu zajednicu!