Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj do izbora će biti izjave da ćemo imati oko 10.000KM plate samo ga glasamo za mafiju da ostane na vlasti, jel prpa lopovi ako dođe nova vlast a vi pokrali boga oca pa to neko počne istraživati
Ako ovo urade mogu mnogo postici... smanje doprinose i samo podignu minimalnu platu zakonom
Tonete Viskovicu….nemate vi snage za to!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Realno je bolje stanje u R Srpskoj nego u FBiH. Sve je jeftinije u R Srpskoj od struje, plina, goriva, hrane, a plate su manje, više na istom nivou.
To vam sve zavisi od budzeta Bosne i Hercegovine… Ako vam dadnemo dovoljno mozda biste i mogli smanjiti porez
kakva koordinacija SNSD-a i SDA Novalic i Viskovic zajedno najavljuju slicne mjere 😀
gdje je fadil i njegova poluvlada da vidi šta je ekonomija
Haha......smanjice doprinose za 1,8 %.....to je 18 maraka na 1000. Bas ce se plate povecati.
Ali opet, to je 5 % manje prihoda od doprinosa. Nije to malo. U Federaciji su 40% poreska opterećenja za minimalnu platu. U RS je minimalna plata 276 evra, a Federaciji 208 evra. Tako da za platu u FBiH jednaku minimalnoj u RS opterećenje i preko 40%.
Možeš tako računati i ono što neko iz inostranstva familiji pošalje. Ja pišem o plati, ti o naknadama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smanjit ce stopu poreza i doprinosa da bi povecao plate? Ovaj degenerik nema pojma sta prica i kako ekonomija funckionise.
koga ovaj laze haha
🤣🤣🤣 meni ovi Smijesni ocmi
E moj Premieru tebe se i Zeljke nesto puno pita, vi ste unija praznih skupova, glavno Baja vama mlati
i kaze Bosnjaci kmece, nema vecih kmekavaca od srpa kmee moder rušjaaaa heljp
HAHHAAAA, GROHOTOM SE SMIJEM,HAHAHAHA...A najgori su mi oni koji su u stanju išta povjerovati ovom lopovskom balvanu, hahahaha
Čuj pokrivenost uvoza 80%. Opet bajke priča. Svi veliki uvoznici naftnih derivata imaju sjedišta u Federaciji, pa čak i Ruski g-petrol (gazprom). Poslije carinjenja tržište je zajedničko na čitavom prostoru BiH.
I onda jasno zašto RS dobija oko 33% od PDV-a?
A hoće biti kisik u bolnicama i dalje tehnički
Evo ovako i treba, a ne oni naši lopovi jučer u Federaciji izjavljuje povećat ćemo doprinose i to će uticati na drastično povećanje najniže plate, van svake pameti izjava za dvopleske da ga čovjek počasti. Ako usvoje "Fadila otimača imovine naših roditelja" one monstrumske poreze u Federaciji trebaju odma protesti ali masovni masovni