Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
premijer rs kao ostali iz rs do jucer nisu htjeli da cuju za Bosnu i Hercegovinu i drzali je pod blokadom danas mole za pomoc i novac od te iste Bosne i Hercegovine.
@Analiza2020 Moli moli, nije objavljeno jos, sada na N1 uzivo moli za pomoc od Bosne i Hercegovine .
@Analiza2020 Došao pravi problem a ne imaginarni tipa bošnjak, srbin hrvat
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
odrekni se svoje place 6 mjeseci, kao primjer ostalima da se pomogne radnicima
Svaki Parlamentarac i budzetlija ima 5000 KM min, a radnici 700 KM i vi nesto pricate
Hoćete odcjepljenje,volite Vučica više nego svoju drzavu,sad bi vas potjerao preko Drine ,gole i bose stoko jedna.
A od kojih para da poslodavci placaju radnike ?
Vidi konduktera kako razmišljaPa privatnici su uložili svoje pare u firmu nema proizvodnje prodaje ...nema ni para.........vi svi ste na buđetu gjd e svi uplačuju lovu kopovinom i perzevativa .....i briga vas za privrednikeU Danskoj je vlada donijel zakon da svim radnicima u privatnom sektoru isplačuje 75% plate da ne b dobili otkaze......bujrum urdite isto pa neče biti otpuštanja.
E sad recite "pocelo je".. Ovo je pravi trenutak. 😉
Ne, ne, ne to raditi!!! Šte tebe briga za moju firmu ako je nisam privatizirao? Radim šta hoću I kada hoću!! Ja svoje neću otpustiti al ne zato što si mi ti rekao da to nije korektno!! Cuj, korektno?! A ja premijera jbt!!
Ako nema posla radnici se otpustaju, tako je svugdje u Evropi, nece ti niko davati pare da sjedis. Aviokompanije otpustile 50 % zaposlenika, kad bude bilo posla vratice ih, u cemu je problem?
Normalno da cemo dobit otkaz, poslali ste nas vi kuci.
Slušaj ti parazitski primatu. Smanjite svojim uhljebima na budzetu plate za 50%. Oni ionako to ne zarade nego im vi proslijedite kada opljačkate one kojima se sada tako pogano obraćate a kojima ste svojim mjerama sada zabranili i rad
U danasnjem vremenu ostati bez posla je gore nego dobiti virus.
Ne uzimati nista iz centralne banke...Jer vi ste marva realni sektor i privreda ne bi vidili 10% tih sredstava...Odreknite se djela svojih velikih primanja i time ce se popuniti dodatni fondovi!
Hahaha naši balvani gazde ništa drugo ne znaju nego nema plate i dobio si otkaz hehehe
glupane budzetski
Kad se toliko brinete za narod i radnike..Odreknite se 10-15 % svoje plate i usmjerite pare gdje mislite da je najpotrebnije..Ovo je i poziv svim budzetskim uhljebima sa visokim primanjima razni profesija i zanimanja da se uključe u akciju i solidarisu se tako izdvajajući dio primanja za društvo i zajednicu.
BRAVO NEKA SEDIMO KUCI DOK OVO NEPRODJE A ZNAO SAM SVE KAKO RADI SRBIJA I VUCIC TAKO CE I RS
@RepublikaSrpska11111 Miran genocidaš!
SVi bukvalno svi trpe stetu . Osim apoteka i trznih centara koji prodaju prehranu
Treba dobre pare izdvojiti za potporu preduzeća. Čitam Švedska izdvojila oko 30 milijardi eura da spasi privredu od stečaja.