Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prvi mah mi se učini naslov kao 1980-tih godina: Direkcija željeznica BiH donira 7 miliona za Željezničar u sezoni 2019/20... e moj Hamo..
da li neko zna koliko treba mašinovođama I pružnim radnicima objasniti za šta sluźi rampa u Velešićima kada idu u garažu Sušiaca Bilo koje vrijeme mašinovođa svira-trubi zračnom trubom kao da prolazi kroz pustinju a ne naseljeni dio grada
Bas fine okrugle cifre. Realna je cijena verovatno pola tih iznosa. A za to vrijeme u Talgu smrdi po djubru. Saznao iz prve ruke....
A ima li gdje kakav željeznički tunel da se mora obnoviti, pa da i prugu zatvorite na jedno 2-3 godine???
Sve pruge se moraju nove postaviti za brzin vozova od 160 km na sat i vse a u nas nesto cackaju. I ova pruga preko Varesa , moze se napraviti Sarajevo pa do preko Varesa i Banovica nova pruga komplet Tuzle pa dalje do Brckog i cijele sjeverno istocne Bosne sa milion stanovnika. Nove pruge sve trebaju. 85% tovara u Evropi ide preko zeljeznice. U nas ni 15% .
Razvoj, ljudi više čireva dobili nego plata
Rupa bez dna...