Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipičnom sda/hdz glasaču je bitno da su firme iz FBiH uspjesnije od onih u RS-u. Pametnom građaninu BiH se nameće pitanje zašto nisu procesuirani ini direktori BH Telekom, Elektroprivrede i Aluminijuma koji su za samo par godina srozali dobiti tih preduzeća sa cca 200 miliona KM godišnje na nepunih 30 MIOKM, da ne kažem uništili Aluminij. Narod znooo, a Bakir, Fadil i Čović znaju najbolje
Ja biznisa ubace te u 100 prvi pa onda kazu za to treba platiti markicu 1200 km+pdv il bez markice 700 km+ pdv itd. Pa vi sami izracunajte.Al mislim da ce biti firmi koje imaju pravo da tuze doticnu firmu iz B.Luke kao i Poslovne novine za neovlasteno iznosenje podataka o prometu firmi.
Zamislite da drzava oslobodi jedan dio poreza na platu, koji je inace 70%, ako je plata radniku 1.000 KM, poslodavac mora drzavi dati jos 700 KM. Najveca glupost, ovako se unistavaju privrednici.
100 najvećih u BiH da daju po milion za sport e to bi bila vijest.Ovako kada im tražiš hiljadu kao da im čupaš zdrav zub.