Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Vijetnamci, ekonomska velesila 😂😂😂
Ocekujem da etiopljani pocnu ulagati u BiH. Pa mi nismo normalni, mi pojedinci!! Sta nam rade a mi im aplaudiramo. 😂😂😂😂😂
Najava pljacke.. Dodju, kupe, dignu kredit, zaloze imovinu, i prc milojka :D
Vijetnamski rat je zavrsio u 70tim, nas u 90tim. Ljudi su 20 godina ispred nas
Priča se da će Kim Yong Duduk kupit Aluminu ...??? Možda nije istina ali priča se . . .!!!
Nebrini te se najuricemo mi njih da ni granice nece vidjeti.
Eto sta je doslo da vijetnamci kupuju po bosni....
Kad cobanija ruga, a da pre toga apsolutno nista ne zna o drzavama o kopj baljezgaju. Milse cobanija da je to u pitanju Vijetnam tek izasao iz rata. Prema predvidjanju Goldman Saksa iz decembra 2005, vijetnamska ekonomija ce postati 21. po velicni u svetu do 2025., sa procenjenim nominalnim GDP od $436 milijardi i nominalnim GDP po stanovniku od $4.357. Prema predvidjanju iz 2008. PricewaterhouseCoopers agencije,
Vijetnam ce verovatno biti najbrze rastuca nova ekonomija u svetu do 2025, sa mogucim stepenom rasta od skoro 10% godisnje u realnim dolarima HSBC je predvideo 2012. godine da će Vijetnamov totalni GDP prestici Norvesku, Singapur i Portugal do 2050.
Vijetnam trenutno radi na razvoju domaceg svemirskog programa, i planira da konstruisše Vijetnamski svemirski centar do 2018. koji ce kostati US$600 miliona. Vijetnam je takodje napravio znatan napredak u razvoju robota, kao sto je TOPIO humanoidni model. Godine 2010, Vijetnamska ukupna drzavna potrosnja na nauku i tehnologiju je bila oko 0,45% njegovog GDP.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolesnom covjeku mozes prodati bilo kakvu pricu da ozdravi. Tako i bolesnoj drzavi. To sto se predstavlja vjetnamski, moze biti romanijski, hercegovacki ili bas bjeljinski.
Kako se na vijetnamskom kaze kupus?
od toliko evropskih giganata u proizvodnji šeć, pardon, otrova, kod nas vijetnamci došli
dobro, kapital ne poznaje granice, boje, nacije, religije.... moja opaska je da evropske kompanije poštenog načina biznisa zbog nečega izbjegabaju bih. šta bi to moglo biti...?
Ja sam cuo da je Kim zainteresovan za to😁
Secerni Vijetkong