Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i kod nas je isto poskupilo, a vi pišete o Hrvatskoj. Treba da nas brine nasa avlija, a ne tudja!!!!
Dizel 2.41 na Petrolu
@Semso... Za prosjek plate u Hrvatskoj od 900 € to je puno. Jedina clanica EU u kojoj su plate mizerija u odnosu na cijene osnovnih potrebstina... mi u BiH cemo lakse prezivit i bolje zivjet sa 1000 KM, nego u Hrvati sa 1000 €
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jel vam ovo fooodil platio tekst
U Hrvatskoj je puno vece poskupljenje, u odnosu na okolne zemlje.
Opet se samo bljuje mrznja prema Hrvatskoj. U Hrvatskoj prosjecna placa duplo veca nego u BiH ili Srbiji, gorivo isto kosta kao u Srbiji i 20% skuplje nego u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje iznosi manje od 2,31?
U Nizozemskoj je euro 98 2.09 ct u Belgi isti 1.54 ct isplatise ako vizis puno.
petrol bencina 98 2.56 km po litru
Pa traze li ovi BH kreteni dokaz o primljenoj vakcini odnosno PCR test kao i dokaz o razlogu prelaska granice???
je li vam poznata raspodjela PDVa unutar cijene goriva?? - sve ide gospodi drzavnim sluzbenicima - a vi dragi klixovci sjedite i tipkajte psovke, ne dotice to njih nista
wow, 19kuna. Dvije pive.... Mrak.
PCR test na granici ili da pokažu BiH državljanstvo.
Pa normalno :) Ja sam zivio u Sisku i isli smo u Dubicu po stvari ili Gradisku. U Zadru otisao sa curom na stan, ja radim 911KM ona 300KM i jedva smo prezivljavali. Na kraju ostao jos duzan covjeku stanarinu koju sam poslije platio i starcima nazad .. i sada gledamo bjezati odavde. ALI to je bilo prije 6 godina! Onda mislite kako je sada! Svi bjeze i staro i mlado..
Muzafere nesreco. Minimalna plata u HR je 3400 kuna odnosno cca.850 KM. Niko ne smije po zakonu imati manju platu od te,samo visu. Pomislio sam da si mozda pogrijesio i umjesto € napisao KM ali kad vidim platu od cure vidim da trolujes i zaje.avas raju.
Hr - Evropska unija, i vi se mjerite prema njima ?
Hrvatska najvećim dijelom graniči sa RS.Sumnjam da se voze 100 kilometara da bi došli u Federaciju da sipaju benzin
Na Petrolu jutros Dizel 2,41 Benzin od 2,41 do 2,56
Sta je sad, je li rezervoar ili spremnik?
Kod nas sve poskupljuje...zato dominiraju teme raspada BIH kod nasih politicara.
Hoćemo i mi u Bosni novo poskupljenje, moramo pratiti trendove.
Sve je to lijepo, ali susjedi dragi ponesite barem paštetu