Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi vrlo intereseantno vidjeti imena svih stipendista, a onda tate i mame. Može imena roditelja u zagradi, te profesija kojom se bave i mjesto boravka!
hoće li od njih biti kakav konkurs za primanje novih radnika, ali da nije pro forme jer već neko radi.
Kad će maknuti ovog iz autocesta
Promjeniće se i direktor pa ćete morati bit članovi nekih drugih mladeži, možda SDA, DF, HDZ, SBB i inih mladeži. The winner make rull's.
Ne treba vam prosjek za ovu stipendiju, dovoljno je da ste clan SDP-a ili imate nekog u navedenoj kriminalnoj grupi..
Jedini je uslov, da si clan SDP-a mladezi, i da radis spamovanje po komentarima o velicanju SDP-a.
100KM za obicne studente, a 300 za guzonjine sinove!!!
Da bar 100KM za obicne a uspjesne studente, vec izgleda i to za guzonjine sinove, nek se nadje "gradjanskoj, socijaldemokratskoj, liberalnoj" mladezi BiH (citaj djeci SDP kadrova) za kafe..
koliko si ti glup samo