{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Već treću godinu JP Autoceste FBiH dodjeljuje stipendije

6.11.2014. u 09:58
74
14
Već treću godinu JP Autoceste FBiH dodjeljuje stipendije
74
Već treću godinu JP Autoceste FBiH dodjeljuje stipendije
Foto: Klix.ba
JP Autoceste FBiH već treću godinu godinu objavljuje Javni poziv za dodjelu stipendija za 25 studenata Građevinskog fakulteta, Fakulteta za saobraćaj i komunikacije, Elektrotehničkog fakulteta i Mašinskog fakulteta, od čega je 15 stipendija za studente treće godine prvog ciklusa, a deset za studente četvrte i pete godine drugog ciklusa studija.
Iznos mjesečne stipendije je 100 KM za studente treće godine prvog ciklusa i 300 KM za studente prve i druge godine drugog ciklusa studija.

Javni poziv za dodjelu stipendija za akademsku 2014./2015. godinu će biti otvoren do 20. novembra/studenoga, a rezultati će biti objavljeni na zvaničnoj web stranici JP Autoceste FBiH.

Za studente navedenih fakulteta JP Autoceste FBiH redovno organizuje prakse u vidu posjete gradilištima na Koridoru Vc kao i objektima koji su namenjeni za održavanje i kontrolu saobraćaja.

Kao kompanija koja u svom poslovanju zastupa politiku društveno odgovornog poslovanja preduzeća, cilj Uprave JP Autoceste FBiH je da se u vidu stipendija da doprinos i podrška tokom studiranja budućim mladim stručnjacima iz oblasti građenja, upravljanja i održavanja cestovne infrastrukture u BiH, saopšteno je iz Autocesta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: