Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra ideja. Lijepo je imati struju u ovo vrijeme kućnog zatvora. Odmah imaš i vode i ručak možeš napraviti i internet i vijesti i grijanje (a bogami je zahladnilo), Ima i TV i kablovska i PS. Možeš i kritikovati i prozivati preko klix-a "uhljebe" u TE putem interneta zahvaljujući struji koji ti "uhljebi" iz TE obezbijede.
Odvojite i tih 50 radnika, podijelite im rukavice i maske.
Pametno 👌👏👏
Pa dobro ko mora nek radi vanredno je stanje !!! Samo me interesuje sta sa upravom u kojoj i onako 50% ne radi nista sad oni drkaju kod kuce a placeno im kao i ovima sto rade bez prekida ???
znaci li ovo da inace imaju viska 50% radnika minimum?
Ne nego ljudi rade duplu smjenu da bi ti mogo glumit pametnjakovica i da imas internet.
Koliko rade u redovnim okolnostima? Malo! Hoće li dobiti plate? Hoće! Je li im to radno mjesto? Jeste? Vjerovatno će dobiti i povišicu. Po čemu je onda ovo vijest? Rudari , medicinari, prevoznici, ali i svi ostali privrednici rade, a nisu ni spomenuti
@jusuf.jusic.940 da mogu ikako lupio bi ti 5 minusa.
Super stvar. Čestitamo im. To je žrtva. Hvala im velika.
jos i struju iskljucite pa da mogu ovi bivsi podrumasi da pisu kako su oni za vrijeme rata ovo ono
Genijalno