Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad uvozimo vodu ko da smo secerasi svi ..Kad udjes u Bingo milion vrsta vode sokova iz neprijateljskih zemalja
Posrbljeni i pohrvaceni gadovi kupuju srbijansko i hrvatijansko smece, a Bosnjo, Bosnjo sve to finansira. Pogotovo Bosnjo dijasporac/prognani.
Građani Bosne i Hercegovine prošle godine popili 25,8 miliona KM vode iz drugih zemalja
Posrbljeni i pohrvaceni gadovi kupuju srbijansko i hrvatijansko, a Bosnjo sve to finansira.
Fooodil sve zna.Samo on je rjesenje za sve..1080 nad.visine
Strašno!!!!Nije mi za naftu al mi jest za vodu, tjesteninu, žito...........mnogo toga i mnogo naših resursa koje naša politika nezna, neće ili ne umije da iskoristi!!!!
Zamisli kakav kreten moraš biti da u BiH punoj čiste vode kupuješ Prolom vodu punu fekalija iz Srbije...
Mene zanima na koji način mi kao država namirimo ovaj minus, svake godine imamo 10-ak milijardi više uvoza nego izvoza. Po svemu sudeći mi bi trebali bankrotirati do sad. Može li neko strucniji objasniti?
Imamo dugorocno visoku nezaposlenost, slab rast BDP-a i lose drzavne finansije, na sve to veliki trgovinski deficit negativno utice dugorocno tj. na taj nacin ga placamo.
Namiri dijaspora koja salje pare ovdje i koja dodje tu preko ljeta i potrosi para. To je jedino objasnjenje, s obzirom da smo najmanje zaduzeni od komsija, a trebali bi biti najvise po ovome.
Ne znamo proizvoditi, ali zato imamo stranaka i političara za izvoz...
Uvezemo onečišćene vode u visini 3 milijuna godišnje.
Uvezemo onečišćene vode u visini 3 milijuna godišnje.
Najbolji pokazatelj da smo ekonomski karina od države... Ok moramo biti u deficitu nekom, mali smo i nebitni, ali 10 milijardi razlike ? Jesmo li toliko nesposobni da ništa ne znamo svoje napraviti ?