Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte Kušljugiću ubačenom elementu da i dalje uništava energetski sektor BiH, pad kad sutra budemo uvozili struju iz Krškog 600% skuplju, on će opet dobiti novi zadatak i nova sredstva od slovenca Kopača
cijena struje ce skociti odmah poslije izbora kako bi se mogla povecati cijena uglja jer je ovakvo stanje za rudnike neodrzivo. nafta eksploziv struja i ostali repromaterijal su otisli u tacku. cijena mehanizacije rezervnih dijelova takodje. plate su povecane za 230 km neto sto je oko 350 km troska po rudaru. ukoliko padnu rudnici ode sve u helac ako budemo uvozili struju.
2009. Aluminijski u Mostaru je radio ko sat. Vukao 240 MW iz mreže, izvozio oko 300 miliona KM godišnje. Zarada do neba. 1.400 zaposlenih. 10 godina kasnije Aluminjski kombinat u Mostaru je ugašen. U tolikim dugovima da ni stečaj nad njim nije mogao biti obavljen. Sve to čeka i EP BiH. Samo neka nastave ovako.
Nece - ima da se rijese uhljebcina u EP koji ionako samo leze po kancelarijama - a visak novca koji tako nastane - neka ulazu u razvoj energetske mreze i razvoj solarne energije u BiH!!! DRUGACIJE NECE BITI!!!
vratite nam partizane da nas oslobode
Poskupit ce za 15 posto u dva mjeseca
I treba. Poskupiti i vodu, plin još dodatno, brašno ulje sve. Moramo svi zajedno se solidarisati kako bi izašli iz krize. Povećati cijene osnovnih životnih namirnica na 250%, skupiti se dvije godine i onda biti rahat. Takvim tempom bi do 2030. bili prosperitetniji od Švicarske.
Ti to radi u svojoj kući!