Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amko je jedan od postenih biznismena,koji je krenuo sa kilom Jabuka,koje je prodao,pa je kupio 2 kile jabuka,koje je prodao,pa je kupio 4 kile, i onda je usao u SDA,koja je sve odradila za njega,haha
Da,vidis kako ti znas , i bio sam prisutan kad je Todoric placao HArac BAkiru,da moze da otvori tolike objekte po Federaciji,i da tlaci nase jadne radnike,koliko mu je volja,da nemaju 2 slobodna dana godisnje ;)
ZA tebe prava sitnica,jer si ti pun "zlatnih kasika" koje ti je dao KAkir :D
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
E jeb.. li ti pleme i tebi itvom uspjesnom radu,ljudi su ti robovi u marketima,rodzenu djecu su zaboravili i njihov izgled kiolko rade a sve za platu od 450km do500,jos odbijate kad su inventure i dva dana kasnije otvarate nove markete i vozate auto od 100hiljada ,i sebe nazivate uspjesnim . Uspjesni ste samo vi vlasnici i vase porodice ,a radnici su vam klasicni robovi preko kojih se vi i slicni vama bogate.
Ne branim nikoga, ali mi idu na onu stvar komentari ovog tipa. Napravi ti prijatelju radnju, zaposli 5 radnika, daj im po milju platu i po 2 slobodna dana sedmicno 2-3 sedmice godisnjeg odmora a uz to probaj biti najpovoljniji u gradu u bransi koju izaberes. Propao bi za heftu.
a neuspješna priča SARAJEVO JE GRAD PROSJAKA Dokle? 15 godina glavna sarajevska ulica vrvi od modernih prosjaka koji postave sto na ulicu i ,,udri,, po građanima tobože sve za liječenje nekoga. Može li ova jadna držžava ikoga da izliječi. 15 godina se prosi i pitanje je više za koga i gdje ide taj novac ali je i pitanje vodi li iko računa ko to radi ili i ja mogu sutra stolić i pred Katedralu kao prikupljan za nekoga kome je novac neophodan a gdje sam ja tu?? Sve mi je sumnjivo sve i dokleeee?
podrzavam!
pitajte tih 1500 radnika koliko slobodnih dana godišnje imaju i koliki im je fond sati mjesečni, sve će Vam se samo kaz`ti...i koliko zarade naravno..
Sta proizvode ovi?
Nezahvalnici! Nije se rodio tko je ljenčini ugodio! Ovako cete pisati za obiljezavanje rodjendana bilo kojeg domaceg lanca trgovina! Ni jedan privatnik, bilo to trgivina, ugostiteljstvo, iz pravne ili npr. medicinske oblasti, ne poznaje pojam "radno vrijeme". Budite sretni za svako radno mjesto jer danas nigdje nije savrseno! Nastavljam preferitati domace "lance" i proizvode a vi izvolite raditi u Konzumu, ako vam je toliki čeif!
100 000 radnih mjesta, eto ovaj kad zaposli jos 1000,i jos 99 000 radnih mjesta, yeahh
Osim što nam podvaljuje sokove proizvedene u Srbiji pod Hepok, nameće nam i ekavicu..Kao da nije dovoljno da nam tamo neki negiraju postojanje jezika.. Tako se i na njegovim sokovima može pročitati Mešani kašasti nektar jabuka, BRESKVA i narandža. (To su oni sokovii Fruti soft od cca 1,20km)..sve domaće, nema šta!! Počev od repromaterijala, radne snage, jezika...I onda se nama prebacuje što ne kupujemo domaće!!
Pa kaže "voče II klase""
Kupovinom Hepoka postaje pravi proizvodno trgovački gigant!!....Minela očito ne zna o čemu priča...pobrkala je lončiće.....Na policama Amko Komerca 80% sokva je proizvedeno u "VinoŽupa". Aleksandrovac , dok radnici u Hepoku idu na kolektivni ili kopat vinograde!!
Je li vala morao ukrasti logo baš od Agrokomerca?
Sviju mi, ja samo u Amka i Binga kupujem....
Cestitamo na 20 godina turboseljakluka,obespravljenih robinja i nedostatka osnovne kulture urbane sredine.Cestitamo SDA-ovskim uskopruskim satelitima sitnog zuba.Cestitamo na ekspolataciji ostavstine bivseg sistema (UPI) i promociji vrijednosti sistema demokratije crvenih kmera.Cestitamo gospodinu koje se dovukao u Pofalice i napravio kucu sa bazenom,a nije naucio plivati.
Kada vidis zvanični izvještaj u Amko Komercu : prijavljeno 191 radnik , promet u 2014 55.853.189,00 km a dobit 160.149,00 KM. To iz aviona vidiš da je većina zaposlenih ne prijavljena i da se ne placa porez na dobit .E pa SAD vidi ko je ko.
Trebate popraviti police sa sokovima i mineralnom vodom, prestati forsirati sokove i mineralnu iz sumske, vjerujem da u Banjaluci nemaju toliki izbor pica sa porijeklom iz rs-a, osim Sarajevskog kiseljaka i splacina iz Sarajevske pivare iz Federacije nema druge vode, asortiman voda iz sumske je daleko veci, nemate Oazu i Tesanjski dijamant koji su zvanicno najbolje vode u BiH, to je sramota, od sokova imate samo one iz Vino Zupa, iskreno zbog tih stvari izbjegavam Amko Komerc.
u bluci drze nase cigare ispod pulta...
Za Sda seljacka mafija Trebao si i ti supak jabuke prodavat , a ne da hodas u trenerci
...iz milozvičnih ustašaca raznoraznih piarovica sami komunizam u slapovima lije...
mr sarcastic...
Prica o kampanji "Kupujmo domace" i Amko komercu su dva potpuno razlicita pojma, malo bolje pogledajte police Amka i koliko realno imaju domacih proizvoda, objektivno mislim da im je to samo imidz kojim kupe simpatije kupaca, a da su ih drugi vec odavno prestigli u toj kampanji. Za vrijeme proslogodisnjih poplava na policama Amka je bila samo Jana iz Hrvatske i Prolom iz Srbije. Govorim za Amko na Otoci u Merkuru. Provjerite i sami!
Kakinj*s, ali ono pravo.