Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
21.01.2020 god. Ste objavili da je iskopano 330 metara tunela, a sad ste objavili da je iskopano 310 metara. Da nije tužno bilo bi smiješno koliko nas lažete.
@Unaprijedpropali jedni otkopavaju, drugi malo zatrpavaju
Ko kaze SDA ne valja, gledaj tunela i sile
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
To bi kinezi poceli ujutro u 08.00 h a zavrsili u 11.30 h.
@avdo82 al u qurcu
@avdo82 - Naravno da bi, ali bi i prve žrtve bi spašavali iz ruševine oko 15,00!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Radi se u tri smjene? Ne lazite bagro robovlasnicka, radi se u dvije smjene po 12h!!
gdje zurite ima vremena kao i do sada autoput 1 km godisnje tunel 100 metara godisnje cemu zurba
Bosanci ratuju na više frontova istovremeno . Svaka čast za ovih 300 m ali zar nije trebalo da se završi konačno onaj 5c pa onda preći na druge projekte 25 godina se pravi a ni cm se nemrda vec 5 godina
Kako vas nije bar malo stid
Prostom racunicom, 300 metara za 4-5 mjeseci znaci 60-75 mjesecno. Eto nek je 3 metra dnevno ko sto kaze da se moze, za iskopat 5 kilometara jos treba ti 1666 dana ili cca. 4 i po godine. A rok kao 2022. Ovo ce na kraju biti napusteno i konzervirano.
3 metra po danu kilometar i nesto godisnje,za 5 godina ce ga tek probiti...
Napasti Pale zauzeti ih i sve riješeno da govna protjeramo preko Drine
koliko ce to kostati miljardu. Daj kinezima za 6 mjeseci imace BiH tunel.
Dobro si to primijetio. Je li prioritet graditi tunel i pristupne ceste za 23 000 stanovnika + nešto malo još u tranzitu. Ima u Federaciji BiH mnogo većih prioriteta i tunela. Tunel Komar između Travnika i Donjeg Vakufa je mnogo veći prioritet. Pored toga ispravljanje krivina na putu donji Vakuf - Jajce bio bio prioritet... Ali tamo gdje prestaje racionalno razmišljanje tu počinje Bosna.
@Benjamin1 Valja iz Sarajeva za Sjenicu, Rožaje i Pazar ispod 3h. Ne pravi se ovo radi Goražda i ekonomije, nego radi Sandžaka i IB lobija u SDA.
A ovaj Ajanović lopov teški EA
@audi a6 da je uzeo audija bio bi ti dobar. Podrska i za Mercedese
Ovdje fino piše da po jednom danu mogu iskopati 2,5 - 3 metra ako je težak teren, a do 8 m ako je teren ok. Recimo i da kopaju 10m/dan, to je znaci 550 dana, tj. 1,5 godina samo da se tunel probije + ostali radovi. Je li stvarno realno da bude gotov 2022?
Misli se težak teren u smislu da ako otkopaju 8 m može se desiti da se tunel uruši, jer se radi o 4-5 kategoriji stijene, zato je 1-2 m po danu.
Iskopali 300 metara,a citav tunel 5500 pa kad mislite iskopat toliki tunel,kopate godinu dana 300 metara sram vas bilo
Tim tempom tunel za 10 godina, mafijo
Aferim ,i ako bog da završite sa hajrom bez problema i nekih težih povreda radnika na tim radovima
@ehooEVO GA RAJA!!! EVO JEDNOG OD LOPOVA.MENE STO SE TICE TI SI POJEO SENDVICA OD SDA MOZE TI BITI ZA TRI KOLJENA.TI SI POJEO NASEG DIO PUTA!!! MI SMO TI DALI PARE MAJMUNE JEDAN A TI PO DVA SENDVICA DNEVNO! Pozivam nase BH drustvo da ogolimo ove SDA botove, jer oni JESU POJELI NAS NOVAC! VRATI PAAARE LOPOVE!!!
Jbt hoćete nas obavještavati o svakom iskopanom metru?