Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, radi Mostaraca i okoline. Nije tako lako uvijek pičiti za Sarajevo, Dubrovnik, Split itd. A zimi Sarajevo pogotovo radi magle i puteva.
Slazem se. super vijest. Hrvati u Hercegovini trebaju da misle na sebe, a ne na Hrvate u HR. Za Mostar bi se odavno mogle otvoriti mnoge linije, ali to Bosanski Hrvati koce jer bi opao broj putnika koi leti preko Splita i Dubrovnika.
Bosanski ili Hercegovacki Hrvati Potato ili potato Krompir ili krtola
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj aerodrom je ljepsi od Tuzlanskog.
Koliko puta treba izmoliti Zadravo Marijo, a koliko puta Očenaš, za vrijeme leta ?
Mostar-Rim? Zasto ne Mostar-Stockholm-Mostar? Zasto ne bilo koji austrijski, njemacki, svajcarski ili skandinavski grad? To oni namjerno rade jer zna se ko drzi "zracnu luku"
Pa bolje Rim nego azijati iz Turske koji su glavni prijevoznik u Butmiru. Šta je sa tim? Što nije skandinavija, Švica, Austrija? Licemjernost?
Svaka čast !!! Čestitke upravi... Nadam se da ćete uvesti još barem jednu liniju za neku atraktivnu lokaciju...
hajde čarter letovi, ali redovna linija mostar-rim, pa neće moći pokriti ni troškove kerozina, malo veća gluparija...
Zašto ne bi moglo? Ako Budimpešta-Rim redovna linija košta 50EUR u jednom pravcu sa svim taksama (Wizz), zašto ne bi po istoj cijeni mogla linija Mostar-Rim??? malo se uputi u cijene karata www.skyscanner.com ili slican search engine...
Zna l ineko koje su to firme sto vce sada lete za Mostar iz Italije, iz dugih gradova, a ne Rima ?
Sad rimljani mogu lakse da dodju do gospe. Mozda svrate i u Mostar na picu.
Budalaština ko i linija Sarajevo-Moskva. Potrajaće "dugo".
pa ovo nece biti za nase nego za malene talose koji idu u medjugorje. ja se obradovao da mozes letit jeftino u rim iz Mostara...
Sad će SDA Mostar oganizirat presicu povodom ovoga, samo što će tema biti "ugroženost bošnjaka"...klasika njihova
Zbog gospe.
Pa neće zbog Gornje MaoĆe dolazit ba.