Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi kupujte Dukat, Vindiju i ostale Hrvatske proizvode i to obavezno u KONZUMU !!!
Ja sviju mi samo u Amka i u Binga kupujem....
To je za pohvalu, još ako domaće kupuješ, da te Allah nagradi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Tebi,o,gluposti ljudska,udaram himnu o bubanj,(...)Danas paseš ko krava nad grobom GLUPE EVROPE,ne umijući drugo nego MAHATI REPOM!!! M.Krleža
BOJKOT BOJKOT BOJKOT.............
Sta je bosnje glupe, hajd sad opet pisite sretno susjedi, hebo vam susjed sve po spisku. Kad ce te vise progledat i shvatit sta je hrvatska
Pa Turska nikad nije niti ulagala u Bosnu, gradili samo ono sto je njima u tom trenutku bili neophodno za 500 godina napravili tri mosta i deset bogomolja (karikiram ali nije daleko od istine) i kapak. Kad je doslo dur guzici predali nas Austro-Ugarima bez rijeci.
Sto je jos i gore.
Moze nas handrit ko god hoce, al ljudi opet vise vole kupit Janu, Z'bregov mlijeko...
Jebacemo konzum! Nabijem ga ko tamo kupuje
Ono sto je slovenija hrvatima radila sad hrvati nama , duboko im se zahvaljujemo , trebamo zalit sa jJana
Hvala Kroejši ili Sloveniji što nas sabotira. Da vam sve krave pocrkaju pa budete morali kupiti mlijeko iz BiH a mi vam ne mogli izvesti!!!
Ne vjeruj latinima ni kad poklone nose !!!
Pa vjerovatno vidjeli gresku koju su uradili pa povukli ugovor/dogovor ! A ovdje je neko uzeo lovu na foru i sad pije "mleko z'bregov" ! ;) A i nasi se nafurali da imamo neke kvalitete a ustvari skart ko i ostali , samo se gleda kako vise zaraditi !