Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100.000 otpremnina za direktora a pokloni Armani,Boss itd se uzimaju ! Ne placa Vlada FBiH nego novci gradjana placaju zivot na visokoj nozi. Narode i jeste za Granda i Hayata
valjda je vlada odlucila da sachuva aluminijum.. no ne i vas. bar sam ja to tako shvatio.
Ima li tužilaštva u ovoj zemlji? Moglo je i tužilaštvo vratiti novac tako što će zaplijeniti imovinu bivšim i sadašnjim direktorima Aluminija, a i da Čović vrati što su njemu ti isti nosili!
Pozovite godina Miju Brajkovića da on sa svojim stručnim savjetima i znanjem o aluminiju izvuče gigant iz krize. Upoznati dosadašnjim primanjima godina Brajkovića kao savjetnika vjerujem da bi isti to mogao uraditi. Kada on pogleda na svoj Swarovski sat vjerujemo da će naci vrijeme za izlaz iz krize.
Koliko Bošnjaka tu radi, nije riječ o firmi u Grudama ili Posušju, radi se o firmi iz Mostara gdje je gotovo polovina Bošnjaka?
Opet vas bosnjaci vade iz govana i opet vam nece valjati...
Poštovani, može li prevod, šta znači : vjerovnicima?
Oni kojim aje AL dužan
@ber hvala ti.., vjerovnik jeznači onaj koji tida pare na povjerenje, drugom rječju glupson :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo budala moze prizeljkivati propast kompanije od koje zivi 4-5 hiljada ljudi
Gedeon Ne želi niko zlo fabrici nego da se smanje izdaci, da se ne živi na visokoj nozi i troši više nego zaradi. Nema veze sa zdravim mozgom kako su se rukovodioci odnosili prema Al-u.
Tako ce sada SDA o Bošnjaka izbiti pare za svoju braću iz HDZ-a, oni ce i dalje primati platu od 2500-3000 KM a Bošnjo nek guli za 500. Narod zna.
Jbg, jel se zove Federacija ili ne zove...
Bosnjaci glupi...glas za SDA znaci glad za HDZ/SNSD.. shvatite vec jednom da se lopovi pomazu medjusobno... znaju da kada dodje taj dan da ih se makne onda idu kolektivno u zatvor
Odose pare od akciza u Aluminij ! Prije ce sada Dodik napraviti autoput do Prijedora i Vardista nego sto ce Federacija spojiti Zenicu i Doboj ! Adio drugovi !
Jesu li na sjednici Vlade bili ministri iz HDZ-a?
Ovi UZP-ovci počinili toliko zala, kriminala i opet kmeče. Oteti im aluminij i elektranu HB, a kladionice pozatvarati. Eto vam sad bando ustaška, pa iselite.
Stvarno žalosno :/
Ovo sranje iskopčati sa svih aparata,finansijskih,energetskih....Osim što je užasan zagađivač okoline stvara samo dugove i probleme.AL za par decenija neće uopšte biti atraktivan materijal jer novi materijali preuzimaju tržište.Nema tu budućnosti.