Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj kako ce je izvesti. E moja UN pa barem to je lako angazujte Bakira,Covica i Dodika da oni to odrade i nemate problema. Do duse izaci ce zitarice iz Ukrajne a gdje ce zavrsiti ili koja kolicina ce stici do Bliskog istoka i Afrike to je vec visa matematika i kvantna fizika na koje odgovor znaju samo navedeni trojac BCD
zar niste objavili da su tusi unistili silose pa nam brašno poskupilo.
Koga ca pravite budalom... Što će Africi ukrajinska pšenica pa ljudi moji Afrika ima toliko obradivog tla i povoljne klime da može da prehrani i sebe i Evropu i da joj ostane još i za Amerike
da ista znas ko sto ne znas ne bi visio po klixu
Sad ce jadni ukrajinci dati zemlju plodnu,zitarice,...da vrate dug za oruzje. Tu su dobri zelenski i oko njega,i naravno eu,usa,.. A jadni narod patnja..
A zamisli ti, rat poceo, granate padaju, ti nemas vise od nekog noza. I dodje ti neko da ti sve da se mozes odbraniti. Tada bi sve dao. Nebi morali Dana's gledati drzavu koja samo sto nije pukla. Nego bi bili u EU, ili NATO.
Ispostavi se na kraju da danas vise pravde i pravila vise u svijetu nema. I ovo sto se zapad oko ukrajine pegla, samo je zbog resursa. Ni zbog cega grugog.
Pa budale su ako vam dozvole , kad im to uzemete odose oni niz vodu kao kucici .
ne znam zasto ne ucjenjuju zemlje opeca da povecaju proizvodnju nafte ako zele hranu. povecanjem proizvodnje nafte evropa bi postala neovisna bar o ruskoj nafti plus manje bi zaradivala jer sad po barelu zaraduju vise ksd je visoka cijena
Dodik organizuje protest za nejac, a ja juce od Trnova do Kalinovika mogao kontra trakom voziti. Zamislite! Ni jedno vozilo nisam sreo. Osim traktoristu u Dobro Polju koji je negdje ukro sumu. Strasno!
Boni ne dajite sad nikom zitarice vec cuvajte za sebe. Plus navedene zemljr podrzavaju rusku agresiju.