Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kanton Sarajevo treba nesto poraditi na zaustavljanju broja kafica. U mnogim zgradama vidim po 4 5 kafica sto nisam nigdje u svijetu vidio. Ekonomija cijelog ks se zasniva na frizerima, kaficima, restoranima, nadogradnji noktiju, zubarima za dijasporu. Nema ni 10 fabrika oko grada
Ukov IQ 12. Nezaboravimo da mu je majka bila ispred HDZ-a posmatrač na proteklom izborima. TroBOjka stvarno odavno tone sve dublje.
Ovaj premijer mali obrisi sline i idi da se igraš klisa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo posao u Životu , premijer Kantona ! Da nije smjesno bilo bi zalosno !
... de se ti s njima dogovori, grebo radnike
ko je ovaj lik?
Slika kao za neki profil na platformi za upoznavanje ,kao nekad dernek.ba
Covjek bez dana radnog iskustva u privatnog sektora razumije poslodavce. Nasa stranka je neozbiljna stranka puna diletanata.
Odlično, uspostavite sistem kontrole uplate poreza i doprinosa. Potrudite se da se smanje stope uplata poreza i doprinosa (ko pobliže pogleda platnu listu vidi koliko plaća državi). Neovisno o kantonu, nikada mi neće biti jasno kako su najveći dužnici javna preduzeća, njima nije očito obaveza plaćati ono što obični radnici moraju....
Premijeru, znate li na koje iznose poslodavci plaćaju doprinose?
GLAJ' premijera
Ovo su sarajlijice moji sugrađani izabrali
Niko nam ne valja.Dečko nije ni počeo raditi već je proglašen nerznalicom i nesposobnjakovičem.Ako smo čekali 30 godina da skontamo i kažemo da SDA nevalja pustimo i ovog momka bar tri mjeseca ili 1g pa ga osudimo ili pohvalimo.
Ispravno razmišljanje da se podrže oni koji stvaraju novu vrjednost a ne državni uhljebi koji su sami sebi svrha a uzimaju bezobrazno puno za jalov posao.Kad je komunalni sektor u pitanju prvo zatvorite kontajnere da lutalice,ptice,vjetar ne iznose smeće iz kontajnera a višak vrijednih radnika KPRAD koji pokušavaju da očiste grad a pojavi će se nakon što zatvorite kontajnere prerasporedite i obezbjedite im ovlaštenja da prate odlaganje pravilno odlaganje smeća od strane malograđana.
Mali mali iz kojeg si ti obdanista? Jel ovaj djecak ima godina za licnu kartu?
Premijer Kantona Sarajevo? Kakva je to glupost. Kakav premijer KS-a. Svasta!
ja i dalje kontam da je njegovo imenovanje neka sprdancija i da ce neko ubrzo da javi ha ha ha salili smo se
Otići u BPK dovest Prevent Emku i Precizu u KS obezbjedit lokaciju i infrastrukturu od KS eto tri tisuće iposlenih Sarajlija
Bravo,pa da rade za 600,700 KM.Veoma pametno
vala svako moze biti premijer i ministar .. bruka