Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prihodi od akciza u 2015. godini: Prihodi od akciza na naftu i naftne derivate: 469 miliona KM Prihodi od putarine za održavanje puteva: 192 miliona KM Prihodi od putarine za izgradnju autoputeva: 119 miliona KM šta su napravili?
Upitna je transparentnost informacija fiskalne politike, a friziranje podataka i pravovremeno plasiranje zbira prikupljenih sredstava ne znači da je ta politika na dobrom putu ekonomske stabilnosti. Trend forsiranja poreske osvješćenosti ne mora da znači da se tim putem poboljšava standard građana. Figurativno naš sistem je nešto kao luksuzno auto koje troši 20ak litara goriva /100km i još ne postiže veću brzinu od 50km/h.
Fino fino... Zna li se hoce li prodati Telekom i Eronet i još par firmi prema željama Monetary Mother Fuckera
Masala
Smanjiti administraciju. Ukinuti kantone. I bice svima dobro. Nismo Amerika, nema nas puno. Samo malo volje. I biće svima bolje. Ali...Nacionalne stranke žive i plutaju na površini od svoga nacionalizma, zavađanja, proizvođenja atmosfere nesigurnosti...
Kad drugačije ne znaju.
upravo tako..........odrzavanjem nesigurne situacije, zadojene nacionalizmom ih jedino odrzava u foteljama