Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino, da vidimo hoće li narodu biti bolje. Svi pričaju kako BiH tone, a nas izvještavaju da SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEMO. :))))
Haram im svaka marka koju ukradu od stanovništva
Troši se prljavi novac podijeljen za kupovinu glasova...
Interesuje me ovo...kako se drzava finansirala dok nije bilo pdv-a?? a zivilo se...Sto ce reci...pdv je uveden cisto radi izvlačenja novca iz kase,ogromnog novca... :/
I tad je bio porez.
ali nije bilo pdv-a...a drzava je opet funkcionisala...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mora UIO dobro funkcionisati kad je Causevic dobre temelje postavio.
Stoko jedna, to jedino funkcionise na drzavnom nivou - to gdje se ziva lova od gradjana uzima! Fuj, dabogda bankrotirala i drzava i sve.