Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ce politicari dobiti rekordne plate
Njihov moto je Ne moze drzava zaraditi koliko mozemo mi potrositi
Divota, i opet nam malo za drzavni aparat
Opa, biće i pite i pudinga!
A jesmo glup narod. Uvijek prvi komentar mora biti nesto o koje je sta ukro itd. Zasto prvi komentar nemoze biti kako doprinijeti boljem, fer i efikasnijem nacinu prihoda. Imali iko ovdje ziv i zdrav da vodi normalnu diskusiju?
mogu ubirat od miseva a one prdonje oni su na objavljenom spisku za njih to ne vazi kratko jasno guzite siromasne a dajete bogatima SUPERHIK /lik iz romana Alan Ford/ koji je otimo siromasnima a davao bogatima
Gdje su pare???
Ma đaba im ne možeš ovim našim hajvanima nadavat.
Vidjeli smo......pljuc....i ko duguje i kome se djeli....i gdje zavrsi novac....
2011. godine 5.878.592.351,05 KM, a 2012. godine 5.872.582.912,00 KM. Đe tu 10 %. ??
moja greška, nije 10%, već 10 Mio. je..o 10 mio...a raskokodakali se o rekordima
valja isplacivati ljudima mjesecne plate od 20-40.000
Nedzad Polic
rekordno ukupili poreza, a sad si zamislite koliko je još pdv-a i drugih prihoda zamračeno................koliko puta nistee dobili račun za popijeno piće ili kupljeni predmet.. cigarete bez porezne markice,..............razne usluge.............i tko zna šta još...............
Moze se tu jos skupiti stotine miliona u usluznim djelatnostima. Kafici, restorani, pekare prikazuju 100 puta manji promet nego sto jest, tj. ne kucaju racune a prihod drzave zadrzavaju za sebe. Al lakse se drzavi zaduziti nego urediti poreznu politiku.
Jos da naplate od svih onih duznika novac, pa da mnogi "uspjeni poduzetnici" postanu propalice preko noci. A tek valja finansirati one ogromne plate, sto spisak objavise
ijuu, ko li ce dobiti novu vikendicu i auto? vuci vam kosti izjeli.
Poderali ste vi nas pošteno!
ova zgrada je odmah iza dodikove palate...tako da znamo tko kontrolise novac u bih :)))))))
Eh jesi pametan - rodila te vlaska mater. UIO sakuplja novac a ne drzi ga. Novac lezi u trezorima Centralne banke Bosne i Hercegovine, koja se nalazi u Sarajevu na cijem je celu Bosnjak Kemal Kozaric. Toliko o tvom glupom, prizemnom i nepismenom poznavanju ekonomije i novcanih tokova.
bosnoslave...opet se provaljujes ko budaletina :)))))) tvoj kemal nije vec 2-3 godine direktor i uskoro ce u zatvor...trenutni direktor je srbin iz snsd,dodikov covjek jer su iz federacije svakog mjeseca krali od rs oko 30 miliona....ali to nije ni bitno...dodo je napravio rupu u trezoru i uzme kolko mu treba :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)