Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj zemlji samo harač konstantno raste . . .!!!
Kralj i sultan su uzimali desetinu, ovi uzimaju više od pola.
A zašto se onda ljudi sele iz BiH kad je para više nego ikada?
Nezna se šta je nepoštenije - način na koji su došli do novca ili način na koji će ga potrošiti ...
Nezna se šta je nepoštenije - način na koji su došli do novca ili način na koji će ga potrošiti ...
I gdje su pare,na plate drzavnih sluzbenika. Jedna velika tačka.
para ima samo nije ravnopravno raspoređeno.bunite se, štrajkujte ,svi pred vladu.
Vlada ove države je odavno izgubila vezu sa stvarnim problemima poštenih ljudi, radnika - onih koji najviše trpe posljedice oporezivanja. Izuzetno su aktivni kada nam izvlače novac u jednom smjeru putem akciza, poreza, prireza itd.itd. .. to što bi neko štrajkao pred vladom se izgleda njih uopšte netiče i pokazao se kao potpuno neefikasan metod. To je puno puta dokazano .. oni su odavno sami sebi svrha
Ja Sam danas prvi put podnijeo zahtjev za socijalu kao demobilisani pripadnik Armije BiH Sta cu? Morao Sam mada su kurve cuvale I sprovele to u kratkom Roku of samo dvije sedmice. Imao Sam srecu pa mi jedan ratni rece, treba kamara papira,jednostavno te tjeraju da odustanes
Para k'o u priči...Treba ispoštovati vlasti i podijeliti im ostatak preko planiranog...Mislim, valja djecu školovati po Evropi, nije to jeftino... :-)))))
vratiše li išta, ikome tzv povrat pdv
Svake godine sve vise haraca pokupite, a narodu zivot u ekonomskom smislu sve tei i tezi.
i opet im malo pa moraju dizati kredite i akcize i ostalo
ne cvijeta privreda nego samo povecavaju namete I otimacine
Nisi baš u pravu..nije bilo povećanja stope PDVa, tako da je ovdje očito da je povećana privredna aktivnost što je sigurno pozitivno.
zeljko i fadil su otisli od dragosti na orosavanje mindje, jer treba trositi ovolike novce ...
Koji paradoks od drzave, a ovi u RS dizu kredit od 70miliona KM. Eeee pa to je 1% od ovih prikupljenih poreza a mi moramo da dizemo kredit za malo asfalta.
Na svaki luksus duplo povecati namet, a na osnove potrepstine umanjiti isti.
Naravno 7 milijardi KM kada ima duplo oporezivanje. Vlasti u BiH je najveca firma u drzavi i najveci lopov.