Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nam Europske plate pa nam onda uvodite Europska sranja. To sto ne radite svoj posao cijelu godinu, bolje receno godine pa onda 5 do 12 derete po jadnom narodu nije ni E od Europe. Registracija vozila je u cijenovnom rangu prosjecne plate, zar vas nije stid? Sistem par - nepar se treba uvesti samo za vozila Euro 0,1,2 tek iz razloga da se narod koji vozi te motore moze snaci pa obezbjediti novije motore.
JA kao poslodavac predlazem da svi poslodavci iz Sarajeva kao i ostali ogorceni parkiramo svoja vozila na glavnu cestu ispred predjsednistva. nemogu ih odlsepati koliko nas ima... pa vec kad nas blokiraju u poslovanju hajmo i mi grad blokirati. Pa dokle da trpimo torture vise...
možete li vi smanjiti radnicima radno vrijeme u ovim nezdravim uslovima ili vas zaboli neka stvar za radnike. jeste li im kupili maske sa filterom ne one medicinske
Hajde šta pravite od muhe medvjeda, Sarajevo je zagađeno i treba da se pročisti, a to je nemoguće bez nekih odricanja. Nesumnjivo da je moglo biti organizovanije, ali lako je mudrovat naknadnom pameću.
@Netixba potpisujem!
ministar cedomir je konj , matori zaostali konj, a ti konakovicu ako nesto ne poduzmes na ispravki alkoholicara cedomira i ti si pao, potrazi nekog strucnog za to ministarsko mijesto, onaj matori konj nikad nista nije uradio na zagadzivanju i prljanju rijeka ili slicno, ministar okolisa prostornog uredzenja i gradzenja, jedinu odluku koju je donio za 25 god je par nepar,
Sve troškove koje imaju firme i uposlenici traba proslijediti na adresu vlade kantona i tužiti ih za ove ovakve mjere. Vjerovatno da se ovo desi bez najave u bilo kom evropskom gradu, dosta bi ih bilo pozvano na odgovornost. Nema druge na sud ili tražiti povrat novaca koje smo dali za registracije, poreze, zaštitu okolišra i sl.
ko nam kroji sudbinu u zivotu nije zaradio 50 km sad politika i evo love.
eno Bake narucio jos jedan par tablica da more mijenjat po potrebi
MENI NIJE JASNO, SAMO SE POSLODAVCI JAVLJAJU!!!! ŠTA NAM JE SAD DJECOM!!!!! PA AK OJE OVAKVO STANJE, ŠKOLE SU DAVNO TREBALE DA REAGUJU!!!!!
Ja danas ne mogoh dijete na planinu odvesti da udahne cistog vazduha...
@Enticer kad si lud. Ja sam svoju odveo sa parnim brojem, ne trebamo svaku kretensku odluku ni poštovati
Udruženje, dajte prijedlog za kontra mjere ovim idiotima koje mi plaćamo i koji žive od nas.Kakav se to zakon donosi u subotu 24.12. a njegova provedba počinje tačno u ponoć 25.12 /na Božić/.Gdje su vozila na električni pogon, na plin,auta sa normom euro4 i euro5.Ovo bi trebalo uvesti ali u skladu sa EU normama protiv zagađivača a to su drvosječa doo, ugalj, vozila bez katalizatora. Ovo bi trebale biti mjere koje bi trajale non stop a rezultate bi mogli osjetiti tek nakon godinu.
ja nemam tih problema. Kod mene par kod žene nepar tablice
Šta li o svemu ovome misli sveznajući ministar Jusko , zvani Švabo.Mislim da jedino sa znanjem može da parira nešem premijeru Konakoviću.
Nista svi kupite rotacije natakarite na auto i vozi hahahahaa
🖐🖐🖐
Neće par nepar donjeti nikakve rezultate sigurno. A donijece stetu narodu koji mora hodat po smogu, firmama umanjenu dobit (a koju ce opet oplesti radniku po plati poslodavac). ALI FIRMAMA TREBA ZABRANITI UPOTREBU DIZEL VOZILA. Ako cemo posteno- dizel kamioni i dostavna vozila poprilično truju narod.
Hladnije u tramvaju nego vani hahahaha