Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini koji su plaćeni za NERAD u najsiromašnijoj državi Europe!!KATASTROFA
Kada Music i ostala bagra licnih interesa napusti politiku, procvjetat cemo. Paraziti i vjecni neradnici. Ne saziva sjednicu mjesecima, i nikom nista. Vani bi vec hapsen bio, a kamoli da im se jos plate isplacuju.
Ja ovdje nisam nista skuzio o cemu ovi pricaju ...
Placa po ucinku i normi
Rjesenje jednostavno: novi zakon koji bi fiksirao i jasno stavio do znanja koliko novca je maksimalno dodijeljeno administraciji. Npr 30% od ukupnih prihoda u godini. Što bi značilo ukoliko se uhljebe novi na budžet to bi smanjivalo plate svima srazmjerno. A tako bi visina njihove plaće ovisila i od kretanja privrede. Mislim da je to pošteniji pristup.
Eeee, a ko ce o ratu i agresiji pricati, TO je bitno a ne ekonomija i privreda ccc
ZA LIJEKOVA VAM TREBALO.
ZA LIJEKOVA VAM TREBALO.
ne smetaju kantoni nego trebaju ukinuti razna ministarstva i pomoćnu administraciju.bespotrebni su .
I sad se oni zabrinuli što ih se proziva . . .???
Pa kad ima para...uveli akcize...sad ce jos i povecati plate :)
normalno kada su policije i sudije na njihovoj strani...
a vasi robovi jedva sastavljaju kraj s krajem. Ko o cemu, kurva o postenju.
Mi iz SDA trebamo učit bizmis od Šćepovaca - muškinje u stranku, ženskinje u NGO ili obratno, tako da pokriješ obje vitalne i rodne grane ove nazovi ekonomije. Šifra Arapović, Kurić, Vlaisavljević...