Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitka velika
Dosta predizborne "šminke" je palo u Vogošći, od toga pozdravljam uređivanje zone oko autobusne stanice i prema tržnici. Park i ostalo nisu bili prioritet, ali eto. Ovo je prvo, za dugo vremena, da čujem za nova radna mjesta. Ta "slobodna zona" prilično mrtvo izgleda, osim onih improviziranih tezgi prema bivšoj fabrici, a to mi liči na buvljak. Bilo bi interesantno znati odakle "pokuljaju" ti fondovi pred izbore, za razno razne radove,a cijeli mandat se ništa ne radi.
Lažeš.Prati malo na netu "Moj načelnik za opštinu Vogošća" i pogledaj šta je se sve uradilo za Smajina mandata.Ali mi smo takvi,sve nam smeta ,ljubomora i zavist gdje god pogledaš.
Bimal i Agrokor na aparatima
Na aparatima za brojanje para
Imao srcani imfarkt, na predavanju poslije, receno-suncokretovo ulje veoma rizicno
IMFARKT ?????
Smajić dosta bolje radi za Vogošću nego što je to radio Sarajlić ranije, ali još uvijek može dosta bolje. Na klizišta se troši dosta novca koji može biti preusmjern u druge svrhe, ali Bože moj, takva teritorija. Opet svi oni ugađaju samo sebi. Ulicu u kojoj je njegova zgrada je renovirana prošle godine i uloženo je, trotoari,asfalt,prilazi zgradama, zelenilo i slično. A ulica ispod u kojoj ja živim npr. stoji ovakva kakva jeste od '84. Također ima moč da pogura malo ovu I transferzalu jer je SDA i to bi se moglo dogovoriti sa KS da se malo pogura jer je stvarno neophodno. Vogošća se dosta izgradila, a još uvijek je ona jedna jedina traka od Titinog doba i to u jutarnjim i poslijepodnevnim satima je zakrčeno. Osvojit će još jedan mandat jer su sada prenatrpali Vogošću sa srebrenicanima pogotovo od kako su one zgrade u Rosuljama, a znamo za koga oni glasaju. Za "svetinju". To je jos jedna stavka koja mi se ne sviđa u Vogošći, dovode se ljudi iz svakakvih mjesta, i stvarno se osjeti da su to dvije različite "klase" ili kako vec da se izrazim.
Buraz, to definiraj kao "SUDAR CIVILIZACIJA"...!!!
U drugim rijecima, skontali su da im lakse uvesti birace koji su doboljno glupi da svaki put glasaju po imenu. Ista stvar se radi u Hadzicima i na Ilidzi, uvoze ljude koji ce zauvijek glasati na osnovi vjere umjesto ekonomije.........
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
akose suncokretovo ulje pravi odsuncokreta odcega sepravi bejbi ulje
Mene više brine od čega se uljni lubrikant pravi :)
odlubrikanta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo Bake poguro, kad zeni u njega zafali da zamasti pitu, samo poshalje vozaca s Poljina da uzajmi fildzan zejtina(ulja)!
jel to pravo il samo za izbore?
Nije samo za izbore, živim tu nedaleko mjesta gdje će se otvoriti firma, ovaj gazda je jak lik generalno, mogla bi uspjeti firma uz malo tržišne sreće
@PPscroW Uz ovako jeftinu radnu snagu koju će izrabljivati možda i uspije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)