Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radnicima Feroelektra (kao i u svim ostalim firmama) je odbijano od plate kako bi se kupovale zgrade, sirila proizvodna postrojenja… sada to neka ‘nova vlada’ prodaje nekom ‘investitoru’…. kao da je to njihovo?!?
Novac i ide radnicima feroelektra, bar je tako bilo za apartmane u Neumu
koji je ovo miris kriminala i korupcije
"Nekadasnji gigant...". Ovo je 1000-ti po redu "nekadasnji gigant" kojeg ste pod zemlju zavukli, a busate se u prsa, na sve tri strane, kako ste svom toru napravili drzavu/entitet i kako u onoj nista nije valjalo. Vi necete moci okreciti sve sto je bravar napravio..
dohakali su mu šibicarski paraziti i prevaranti šibicari bi za 30 godina i od ženeve abiđan napravili
Ja smajicu licno je*em maaajku poz iz Palme :*
Eki Tenta😂😂😂 kralj
Jedva cekam dan kad ce im ostati samo gace s straznjice da prodaju
Direktor firme koja ne posluje decenijama… samo Kod nas toga ima
I ti si najviše "hajrovao"u Feroelektru. Bolje se poklopi i šuti. Ima još radnika koji znaju šta i kako se "radilo" u FE.
Sta trenutno rade radnici Feroelektra, nista.Senad Smajic lovi u mutnom i prodaje nekretnine
A sad trenutno u ovim objektima pod povoljnim uslovima i kirijama su koje firme???samo prodati..dosta ste lovili u mutnom...
Standardna SDA formula