Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast Mehicu! vrijeme je i da BH firme nauce stosta o modernim nacinima oglasavanja
jao experta
sreća ima adblock, pa nema problema dosadnim reklamama. ali naše firme svakako dobrom fb stranicom mogu privući klijantelu. doduše, najviše takvih stranica je dosadno i neinovativno, pa nek se malo potrude..
AdBlock, Disconnect i nema problema sa reklama tipa: You are the winner 999,999$ :D
Logicno jeftino a efikasno...
Ne možeš ti ovo Kvanterniku objasniti. On čitajući portal Poskok, misli da Bošnjaci imaju samo Elektroprivredu BiH i BH Telecom i da drugih firmi nemaju. Ne zna Kvaternik šta je bošnjačko poduzetništvo, i kako naše firme koriste Facebook
...mda...prosjek plata ko u šveckoj...ko da te onaj patrijarh pavle učio mitologiji...