Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al zato hvala bogu nasa dzamahirija zato ekonomski cvjeta...nema padaju cijene rastu plate... a mmf nam u stvari samo daje sitniš da podjelimo djeci za bombona... pih ebali ste i GEBELSA propagandom
eto ti i tvoje krme dodik mi nesto pricajte o propagandi pola balkana ste pobili mamu vam fasisticku a do dan danas vasi dzelati genocid nazivaju preseljenjem stanovnistva ! ti si se naso gnjido jedna da nas poredis sa gobelsom a u vama svima cuci mengele ! mrs !
smiri se nisam cetalj...ovo se odnosi na huskacke medije koje rade propagandu u bih a ne rade novinarsko istrazivacko izvjestacki posao... samo rade propagandu po nahodjenju nekog i nekih...za stratesko odabrane ciljeve... a mi ovce samo dajemo vunu...i poneki mlijeko...a kad se zarati i meso...
A da je kojim slučajem ideja o ujedinjenju BiH bila iskrena i stvarna, Federacija bi danas bila 5 puta bolja ekonomski or RSa i ljudi bi sami došli i molili da budemo jedno. Ali pošto znamo da je Federacija gotovo pa isto ekonomsko govno ko RS, lako se može zaključit da priče o ujedinjenju su nastavak bajki za male Bošnje, dok elita samo trpa u džepove i raznosi po svijetu. Dosta je priča "hoćemo jedinstvenu BiH", "hoćemo dobro Bošnjačkom narodu i svim drugim narodima", "hoćemo ukidanje RSa" itd. Lako je prdit, al haj šta stvori. Nit znaju nit hoće. Njima je odlično.
Bravo, svaka cast! Ovo je SRZ problema! Ako hocete jedinstvo, privolite nas, natjerajte nas da molimo da budemo sa vama. Ne silom, nego milom! To je jedini ispravan i normalan put!
Podrzavam vase teorije, al gdje to kod nas ima kad smo svi puni laznog ponosa i patriotizma???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I NE CUDI ME KAD IM DODIK VLADA :)
ma super je u bosni gdjegod živio,sve ko pomrlo,svi rokaju komentare o svemu a samo po kući vise,odu malo do wc obavit malo il veliko pa se vrate a neki s... i po netu..sve neki mislioci..a nisu ni do hrvatske otišli,možda jednom na ekskurziju u neum s osnovnom...
A koda je u federaci sta bolje isto je to ili ako hoces narodi ga puse gdje god bili.
Eto vam Dodicka !
Toliko o tome, kako je mile nazvao, kvazi DRZAVOM jednog dana. Raspada mu se entitet. Bijeda.
a mi ne znamo sta cemo s radnim mjestima,i ovim platama
...yebeš plate, nama su rekli da je prosjek dobar..!?
njima to nije bitno!! ne treba im hljeb sve dok imaju rs da o njoj picu komentare po netu
pa da moja baba je vec davno govorila za srbe da im je moto ...jedi korinenje al srbuj !
baš su ga doslovno shvatili onda...
DODIK SMRDO DEBELI 2014 GODINE SI GOTOVO!!!
Pa šta ... doći će drugi Dodik ... i to ti je to ...
Ne moze gore od ovog debila, a zna se ko ce njega smjenit, i onda drugi nece smjetit tako lahko pricati jedno a drugo radit ;)
Baš nas briga! Bitno je da nam se dušanka majkić ne ispusti....
A u federaciji, istovremeno, cijene padaju a plate rastu nevjerovatnom brzinom. omg muka mi je vise od ovog
A Mile sve bolje pjeva?
Zato u Federaciji sve teče med i mlijeko, plate rastu, cijene padaju.