Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemože to pokriti troškove obitelji Dodik
Svako jutro kolona automobila od 6 kilometara iz Lukavice prema Sarajevu.. posli ljudi na posao u SARAJEVO,.. a da im nema Sarajeva pocrkali bi od gladi.. u isto vrijeme ‘mudri’ bosnjaci hrle da potrose pare na Jahorini….
Federacija naplatila 450 miliona i bijeda teška.Mo'š mislit kad ovi naplate 237,kakvi su tek oni
Ako je tako, zasto dodo trazi stampanje 400 miliona km?
Naplata je visa ali ne zbog rastuce privrede i BDP-a vec zbog enormnog povecanja cijena energenata / goriva/ i osnovnih zivotnih namirnica.Zato taj podatak nije ni za kakvu pohvalu jer je potrosnja ostala ista ili je cak i manja a jos jednom kazem zbog enormnog povecanja cijena.
Nema vise para!! Dok se ne izjasnis
Nikako da bankrotiraju :(
Klixe I ti ga u.ra!!!! Djeluje kao provokacija u ova vremena???🤫🤫🇺🇦🇧🇦
Penzije i dalje 220 km
Malo su skupili kakve su cijene.... Statistika je laz!
Je li gospodi iko rekao da su namirnice, gorivo, lijekovi isl poskupili 6-7 putaod nove godine? Kakvo povecanje potrosnje, potrosnja je ista, samo sto stvari placamo skuplje.
JA, JA! SAD ĆE TO JOŠ MALO U DRŽAVNU KASU! ŠTAŠ NEMOJ POSLIJE DA BUDE DA NISTE ZNALI!