Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U julu blokirano 62.629 racuna a u maju otvoreno fiktivnih firmi 262 000..
mah, treba razlikovati broj blokiranih racuna i broj blokiranih firmi. jedna firma moze imati 5 transakcijskih racuna i da su svi u blokadi, a druga, isto tako, moze imati 5 transakcijskih racuna, od kojih je "samo" jedan blokiran. po ovoj racunici CB, imamo 6 blokiranih firmi, jer imamo toliki broj blokiranih racuna, a u stvarnosi je jedna firma u potpunoj blokadi. daleko od toga da je situacija u privredi sjajna, cak sta vise, ali bi trebali iskazivati stvarno i cinjenicno stanje, a ne skup podataka po necijoj proizvoljnoj matematici
Naravno gluposti. Svaki mjesec objavljuju ovu cifru od 60 000 blokiranih računa firmi za jedan mjesec. Kamo sreće da mi imamo toliko firmi da za 10 mjeseci se blokira 600 000. Radi se o statističkoj fatamorgani.
serete?
Ti propadaš, ti propadaš jer se drogiraš ! :D Svi se fataju noge, ostat će samo fukara i raja !
aferim
treba ovdje jedan emiliano zapata da povede ustanak protiv tiranije
mašala