Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je jednom bio u HN zna da su dole sami cetnici. Ocigledno da dobrim bosnjanima ne smeta da im ostavljaju novac
Baliye nidje nijeste pozeljni, nitko vas ne voli i ne zeli sa vama parazitima i raznosiocima bolestina posla ikakvoga imati. Idjite u svoju domovinu, majcicu Tursku na more i na odmor, ili mozete kod svoje brace siptara u Albaniju.
mene nek ne ocekuju ....
Bosancugama iz Male Turske nije mjesto u Hereceg Novom. Nitko ne zeli da mu vi smrdljive turske usi prljate more. Samo su Srbi iz Srpske dobrodosli u Herceg Novi, a vi, smece tursko, idjite u svoju domovinu Tursku na more.
Placam ove stranice, a ne zelim da ih placam. I jos kada vidim vase prljave, vlazne snove i izdrkotine odavdje, ogadite se coeku da se to rijecima ne bi dalo opisati. Kada se riesimo vas bosaceroskih parazita, kada ova sugava federacija prestane postojati, nitko nece pojecivati vase turske stranice, stovise malo ih cak i sada posjecuje njijeh osim vas turskih Bosancuga, naravno.
Herceg Novi je bosanski grad pičko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vala ne bih išao u CG na more da mi plate. Dosta što te kockastoglavce gledam u Bosni.
Nijesi niti dobrodosao, bosancero. Nitko ne zeli da mu vi prljate more, zagadjujete okolinu i cerate goste.
ceramo ti mamu po klix-u
U CG se ne bih ni u kadi okupao.
Ma rado bi se ti okupao kada bi mogao, ali nijesi dobrodosao da zagadjujes crnogorsko more.
fuj kako su prljavi ovi srbi sve sto je njihovo uveliko zaobici... smrde i tuknu
Turska, Albanija ili bilo koja druga zemlja koja ne slavi zločince nad mojim narodom. Ostalima mahanje.
Bravo. Drzite se onoga tko vas voli i ne gurajte se tamo dje vas se ne zeli.
hahahah
Snižite cijene
Idjite u svoju domvinu Tursku dje cete da dobijete besplatno sve, ili kod brace Albanaca dje cete njesto morati ipak da platite jer su i oni paraziti kao i vi baliyski olos, ali mozda cete dobiti nekakva popust. U Hrvatskoj i Crnoj Gori nijeste pozeljni.
Kazem ti da nijesi niti dobrodosao, pa nema potrebe da glumatas njesto. Nitko te ne zeli bosanki parazitu pored sebe. Nitko nista izgubiti nece zato sto ces mu ti Bosancero rascerati goste, ili siriti zaraze po onime ljetnime temperaturama. Da, svi mi znamo kako vi raznosite izmet poslije posjete toaletu, kako sa golime rukama govna razmazujete, i kako urinirate i cak kenjate u samome moru.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja idem na otok Brač kao i uvijek. Neću u Crnu Goru jer je bezveze i krcata je seljadije iz Srbije i Bosne i onih odvratnih rusa koje ocima nemogu smisliti.
Ti Bosancero nijesi niti dobrodosao u Crnu Goru. Suljagama, Mujagama, Nijazima i ostalome turskome smecu je mjesto u Turskoj.
A na otok Brac, smece tursko ti nijesi dobrodosao. Idi u svoju domovinu Tursku pa tamo siri bolestine na ljetnime temperaturama raznoseci izmet okolo, olosu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)