Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba BiH odmah napasti Kinu, bez najave.
Šefika Džaferović i Halid Genjac protivnici mostao, oš'li u svoje selo tražit ovce za 1. Maj. Nemaju se oni sad kad zajebavat sa mostom.
Kapetan Ševal namah briznuo u plač...
Hajde sve al kako Lastovo ce hajrovat ?
Hrvati i Bošnjaci treba da uspostave maksimalno dobre odnose i da unaprijede suradnju BiH i Hrvatske na najbolji mogući način. Sve probleme i žalosne istorijske činjenice prošlog sukoba, sa katarzom te racionalnom osudom treba iskristalizirati i postaviti na odgovorno mjesto koje će se koristiti kao element uspostave mira, a ne mržnje i osvetničke pakosti.
Nije mi jasno kome ovo smeta.Niko ne moze izgubiti.
Sramotno da se bosanski katolici vise osijecaju hrvatima nego npr. neki iz splita ili zagreba itd. Bas niste svijesni Hrvatska vas ne hebe ni za suhu sljivu osim kad su HDZ-u potrebni glasovi na izborima.
Sto se mene tice i turke i ustase mozes bacit na lomacu
Napaceni ste do bola,da nije zalosno bilo bi smijesno
ja se nenih ni malo ljutio da ga prave a mi da se pmjerimo u dubrovnik sa ivanjice
PRva faza je izgleda da se naprave stubovi na obali. Ostalo ne moRe dok Baketa ne namire.
Made by China.
@KIKSERotti :*
ovo je samo jedna od tema za razmisljanje koga birati na izborima.. ...inace ode i ovo malo nase cemerne zemlje ...
hrvatska postaje jedinstve a bosna jebbana...
sto ne prave tunel?
Tunel se ne pravi zbog toga što su analize pokazale da je jeftinija opcija od mosta. Most skuplji ,eu daje lovu koju cro neće moći vraćati. Politike eu-a su dužnička ropstva i moderne kolonizacije.
ipak bi tunel bio pametnija opcija, ovako necete dobiti ni most ni tunel. evo sacekacemo par nedelja, sve se obistavlja i ide na sud. hevatska se ponasa ko srbija, ovo ne prolazi nikad...
Ko je ucestvovao sa bosanske strane u potpisivanju? Ah da,nas niko nista i ne pita....
NAPOKON SRETNO VAM BILO DA MI JE KORČULA NAPOKON BLIŽE
Da vidimo sad na djelu našu kvazi diplomatiju šta će poduzet po tom pitanju , oni svoje furaju , a naši vazda jaki na riječima .
Uzeti-đe sam ja u toj priči.....
@KIKSERotti A jel eu i vraća kredit ili zimbabve...?